Καναδάς: Ταχυδρόμος κίνησε «γη και ουρανό» για να φτάσει το γράμμα μίας 12χρονης στους παππούδες της

Μία ταχυδρομική υπάλληλος στον Καναδά «έσωσε» την αλληλογραφία μίας έφηβης που είχε ξεχάσει να βάλει γραμματόσημο σε μία καρτ ποστάλ προς τους παππούδες της

Καναδάς: Ταχυδρόμος κίνησε «γη και ουρανό» για να φτάσει το γράμμα μίας 12χρονης στους παππούδες της
2'

Οι ευτυχείς παππούδες μίας 12χρονης στην επαρχία της Νέας Σκωτίας του Καναδά έλαβαν μία καρτ ποστάλ από την εγγονή τους που βρισκόταν σε καλοκαιρινή κατασκήνωση. Ο μόνος λόγος όμως που μπόρεσαν να διαβάσουν το γράμμα της ήταν ο ζήλος μιας εργάτριας στα Ταχυδρομεία του Καναδά, η οποία υπερέβη τις απαιτήσεις της δουλειάς της για να εξασφαλίσει ότι η επιστολή θα φτάσει εκεί που έπρεπε.

Η Daya Modayur, μια 12χρονη από τη Νέα Σκωτία που παρακολουθούσε καλοκαιρινή κατασκήνωση στο MacPhee Centre for Creative Learning στο Dartmouth, θέλησε να απαντήσει στα γράμματα που έλαβε από τους παππούδες της ενώ έκαναν road trip. Αλλά η διεύθυνσή τους ήταν «τόσο περίπλοκη» και στην προσπάθειά της να τη γράψει σωστά, ξέχασε το πολύ σημαντικό γραμματόσημο προτού το ρίξει στο γραμματοκιβώτιο.

Συνειδητοποιώντας το λάθος της, ρώτησε την υπεύθυνη στην κατασκήνωση τι μπορεί να κάνει και η γυναίκα απάντησε ότι θα έγραφε ένα σημείωμα και θα το κολλούσε με ταινία στην ταχυδρομική θήκη ζητώντας βοήθεια από τον μεταφορέα αλληλογραφίας.

«Αγαπητέ ταχυδρόμε, στην καλοκαιρινή μας κατασκήνωση φτιάξαμε καρτ ποστάλ και ένα κορίτσι έστειλε μία στη γιαγιά του χωρίς γραμματόσημο», έγραφε το γράμμα που ήταν κολλημένο πάνω από το γραμματοκιβώτιο. «Αν το βρείτε, μπορείτε να το επιστρέψετε στο MacPhee Center ή να χρησιμοποιήσετε τη σφραγίδα στο πίσω μέρος αυτής της σελίδας; Θα το εκτιμούσαμε πραγματικά»

Μια μέρα αργότερα, η απάντηση εμφανίστηκε στο κάτω μέρος του σημειώματος. «Το βρήκα και του έβαλα γραμματόσημο! Να έχετε μια υπέροχη μέρα»

Η Christine Fong, η μεταφορέας της Canada Post που βρήκε το γράμμα, είπε στο Global News ότι η πράξη της καλοσύνης και της προσοχής της ήταν απλώς «ανθρώπινη ευπρέπεια». «Όταν διάβασα ότι ένα παιδί είχε στείλει μια ταχυδρομική κάρτα από μια ημερήσια κατασκήνωση στη γιαγιά του χωρίς γραμματόσημο, προφανώς, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν την άνοιξα ήταν να βρω αυτό το κομμάτι που έλειπε», εξήγησε. «Όταν υπάρχει ένα απλό αίτημα, είναι ανθρώπινη ευπρέπεια απλώς να ακολουθήσεις την καρδιά σου και να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις» είπε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή