Εξοργιστικό βίντεο: 58χρονη πνίγηκε στα ρηχά πισίνας με τους λουόμενους να αδιαφορούν

Χρειάστηκαν 25 λεπτά για να διαπιστώσει κάποιος ότι η Λετίσια Γκονζάλες Τρίπλετ  είχε χάσει τη ζωή της

Εξοργιστικό βίντεο: 58χρονη πνίγηκε στα ρηχά πισίνας με τους λουόμενους να αδιαφορούν
1'

Ένα βίντεο που εξοργίζει είδε το φως της δημοσιότητας καθώς καταγράφεται η στιγμή που μία 58χρονη γυναίκα χάνει τη ζωή της στα ρηχά πισίνας και ενώ η ίδια περιτριγυρίζεται από λουόμενους οι οποίοι απλά αδιαφορούν χωρίς να κάνουν το παραμικρό για να τη βοηθήσουν.

Το περιστατικό σημειώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο με θύμα την 58χρονη Λετίσια Γκονζάλες Τρίπλετ. Στο βίντεο φαίνεται η Τρίπλετ να βρίσκεται στα ρηχά πισίνας σε αθλητικό κέντρο στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ όταν ξαφνικά άρχισε να δυσκολεύεται να μείνει στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με τη δικογραφία η 58χρονη προσπαθούσε για 25 λεπτά να σωθεί χωρίς κανείς από όσους βρίσκονταν στον χώρο της πισίνας να κάνουν κάτι για να τη βοηθήσουν.

Στο συγκλονιστικό βίντεο φαίνεται η άτυχη γυναίκα να προσπαθεί να κρατηθεί από τη σκάλα της πισίνας στην επιφάνεια του νερού χωρίς όμως να το καταφέρει. Το εξοργιστικό της υπόθεσης είναι ότι ακόμα και όταν η Τρίπλετ είχε αφήσει την τελευταία της πνοή, λουόμενοι που περνούν από το σημείο δεν της δίνουν καμία σημασία.

Δικηγόρος του αθλητικού κέντρου δήλωσε ότι η Τρίπλετ, η οποία ήταν βετεράνος της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας, περπατούσε με πατερίτσες πριν να μπει στην πισίνα.

ipa-pisina.jpg

Παράλληλα παραμένει αδιευκρίνιστο αν η άτυχη γυναίκα κάλεσε σε βοήθεια.

Η ίδια δικηγόρος δήλωσε ότι ο θάνατος της 58χρονης προήλθε από καρδιακή ανακοπή και ότι τέτοια τραγωδία δεν είχε σημειωθεί ποτέ στο εν λόγω αθλητικό κέντρο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή