Οι σκηνοθέτες της ταινίας «Endgame» συζητούν για επιστροφή στη Marvel

Το «Avengers: Endgame» είναι η δεύτερη πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία όλων των εποχών με εισπράξεις που άγγιξαν τα 2,79 δισεκατομμύρια δολάρια

Οι σκηνοθέτες της ταινίας «Endgame» συζητούν για επιστροφή στη Marvel
1'

Οι αδερφοί Τζο και Άντονι Ρούσο, οι οποίοι οδήγησαν τις ταινίες «Avengers: Infinity War» το 2018 και «Endgame» έναν χρόνο αργότερα σε δυσθεώρητα εισπρακτικά ύψη, βρίσκονται σε συζητήσεις για να επιστρέψουν στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

Αν ευοδωθεί η συμφωνία οι δύο δημιουργοί θα αναλάβουν τη σκηνοθεσία όχι μόνο του Avengers 5 (με προηγούμενο τίτλο «The Kang Dynasty») αλλά και του «Avengers: Secret Wars».

Η Marvel Studios αναζητούσε σκηνοθέτες για να αναλάβουν τα φιλόδοξα πρότζεκτ μετά την αποχώρηση του Ντέστιν Ντάνιελ Κρέτον από το «Kang Dynasty» το 2023.

Ο σκηνοθέτης του «Deadpool & Wolverine», Σον Λέβι είχε δεχτεί πρόταση, αλλά προφανώς την απέρριψε.

Ο σεναριογράφος των «Loki» και «Doctor Strange 2» Μάικλ Γουόλντρον ανέλαβε να γράψει το σενάριο για το «Avengers: The Kang Dynasty», ενώ το «Secret Wars» δεν έχει προς το παρόν σεναριογράφο.

Οι Ρούσο έχουν σκηνοθετήσει τέσσερις ταινίες της Marvel, συμπεριλαμβανομένων των «Captain America: The Winter Soldier» του 2014 και του «Captain America: Civil War» του 2016. Το «Avengers: Endgame» είναι η δεύτερη πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία όλων των εποχών με εισπράξεις που άγγιξαν τα $2.79 δισεκατομμύρια ενώ το «Infinity War» είναι η έκτη μεγαλύτερη με $2,05 δισεκατομμύρια.

Σύμφωνα με το Variety, η πρεμιέρα του «Avengers 5» έχει οριστεί για την 1η Μαΐου του 2026, ενώ το «Avengers: Secret Wars» αναμένεται στις 7 Μαΐου του 2027.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή