Kάι Τραμπ: Η 17χρονη εγγονή του πρώην προέδρου «μάγεψε» στο Συνέδριο - «Ο παππούς μου ο Ντόναλντ...»

Η 17χρονη Κάι, εγγονή του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ έκλεψε την παράσταση στο Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών, παρουσιάζοντας την ανθρώπινη πλευρά του παππού της

Η Κάι Τραμπ
Η Κάι Τραμπ
3'

Η μεγαλύτερη εγγονή του Ντόναλντ Τραμπ, Κάι ανέβηκε στο βήμα του Συνεδρίου των Ρεπουμπλικανών και μίλησε για την ανθρώπινη πλευρά του παππού της, με τα Μέσα Ενημέρωσης να μιλάνε ήδη για το νέο αστέρι της οικογένειας.

Απευθύνθηκε στους αντιπροσώπους και στο εθνικό τηλεοπτικό κοινό, λίγο πριν από τον πατέρα της, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ. «Μιλάω σήμερα για να μοιραστώ την πλευρά του παππού μου που ο κόσμος δεν βλέπει συχνά», είπε. «Για μένα, είναι απλώς ένας κανονικός παππούς. Μας δίνει καραμέλες και αναψυκτικά όταν οι γονείς μας δεν κοιτούν. Πάντα θέλει να ξέρει πώς τα πάμε στο σχολείο. Όταν αποφοίτησα με έπαινο, είπε στους φίλους του πόσο περήφανος ήταν για μένα»

Και συνέχισε: «Μου τηλεφωνεί στη μέση της σχολικής ημέρας για να με ρωτήσει πώς πάει το παιχνίδι μου στο γκολφ και μου λέει τα πάντα για το δικό του. Αλλά μετά πρέπει να του υπενθυμίσω ότι είμαι στο σχολείο και οτι θα του τηλεφωνήσω αργότερα» είπε.

kai.jpg

«Πολλοί άνθρωποι ανάγκασαν τον παππού μου να περάσει μέσα από την κόλαση και όμως εξακολουθεί να στέκεται ορθιος. Παππού, είσαι πηγή έμπνευσης και σε αγαπώ. Τα μέσα ενημέρωσης κάνουν τον παππού μου να φαίνεται διαφορετικός άνθρωπος, αλλά τον ξέρω γι' αυτό που είναι» είπε. «Είναι πολύ περιποιητικός και αγαπητός. Θέλει πραγματικά το καλύτερο για αυτή τη χώρα και θα παλεύει κάθε μέρα για να κάνει την Αμερική μεγάλη ξανά» κατέληξε.

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ ήταν ένα από τα μέλη της οικογένειας Τραμπ που ενεπλάκησαν ενεργά σε αυτόν τον προεκλογικό κύκλο, καθώς η σύζυγός του Μελάνια πουσίαζε σε μεγάλο βαθμό τόσο από την προεκλογική εκστρατεία όσο και από την αίθουσα του δικαστηρίου για να υπερασπιστεί τον πατέρα της

Πέρα από την αρραβωνιαστικιά του Τραμπ Τζούνιορ, Κίμπερλι Γκιλφόιλ μίλησε επίσης στο συνέδριο και η Λάρα Τραμπ, σύζυγος του Έρικ και συμπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής των Ρεπουμπλικανών. Η πρώην πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ και ο μικρότερος γιος του Τραμπ, Μπάρον, δεν εμφανίστηκαν στο συνέδριο του Μιλγουόκι.

t.jpg

Η Ιβάνκα Τραμπ και ο Τζάρεντ Κούσνερ, που είχαν αναλάβει δημόσιους ρόλους κατά την πρώτη προεδρία του Τραμπ, δεν έχουν εμφανιστεί ακόμη στο συνέδριο.
Η Τίφανι Τραμπ δεν ήταν στις λίστες των ομιλητών αλλά εθεάθη στο συνέδριο. Για τους αναλυτές, η απόπειρα δολοφονίας το Σάββατο έριξε βαριά σκιά στο εορταστικό συνέδριο, αλλά αναπόφευκτα έγινε ένα σημαντικό σημείο συζήτησης για τους Ρεπουμπλικάνους και ιδανική αφορμή για να διαφημίσουν τόσο τη δύναμη όσο και την ανθρώπινη πλευρά του Τραμπ.

Η Κάι Τραμπ είναι η 17χρονη κόρη του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και της πρώην συζύγου του Βανέσα. Είναι επίσης η μεγαλύτερη από τα 10 εγγόνια του Τραμπ. Ως ένα από τα εγγόνια του πρώην προέδρου, έχει βρεθεί ξανά στο επίκεντρο. Κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Τραμπ, παρευρέθηκε σε εκδηλώσεις όπως η ορκωμοσία του και τις πασχαλινές εκδηλωσεις του Λευκού Οίκου.

Η 17χρονη είναι μανιώδης παίκτης του γκολφ με λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -- συμπεριλαμβανομένης μιας σελίδας στο YouTube -- αφιερωμένο στο πάθος της για το άθλημα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
16:35ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Νεμέα

16:35ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Νεμέα