Άνδρας με σοβαρή πάθηση στο πρόσωπο παραιτήθηκε για να βοηθήσει μαθητές με ιδιαιτερότητες

Ο 34χρονος αποφάσισε να αφήσει την δουλειά του και να αφιερωθεί στην ενημέρωση μαθητών με ιδιαιτερότητες για την καταπολέμηση του bullying
1'

Άνδρας που γεννήθηκε με σοβαρή πάθηση που παραμόρφωνεε το πρόσωπό του, όσο μεγάλωνε, παραιτήθηκε από τη δουλειά του για να επικεντρωθεί στην ενημέρωση παιδιών που δέχονται εκφοβισμό επειδή είναι διαφορετικά.

Ο Amit Ghose γεννήθηκε με νευροϊνωμάτωση τύπου 1, μια κατάσταση που προκαλεί την ανάπτυξη όγκων κατά μήκος των νεύρων.

Πρόσφατα, ο 34χρονος έκανε ένα μεγάλο άλμα στη ζωή του, όταν παραιτήθηκε από το ρόλο του ως περιφερειακός διευθυντής σε μια δικηγορική εταιρεία, για να ακολουθήσει μια καριέρα ως ομιλητής σε σχολεία με θέμα την αντιμετώπιση του bullying.

«Λέω στα παιδιά του σχολείου να προσέχουν τι λένε στους άλλους, καθώς αυτό που θα μπορούσε να είναι κοροϊδία για αυτά ήταν μια ουλή για μένα.

Κανείς δεν ήθελε να μου μιλήσει ή να καθίσει δίπλα μου (μέχρι) που πήγα από το αγόρι με αστείο πρόσωπο στο αγόρι που παίζει κρίκετ», δήλωσε ο 34χρονος Amit.

Ο Amit ενθαρρύνθηκε να δώσει την πρώτη του ομιλία όταν ο διευθυντής του στη δουλειά ρώτησε αν θα μιλούσε στο σχολείο της κόρης του για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ο Amit λέει, «Με οδήγησε στο σημείο που παράτησα τη δουλειά μου και αποφάσισα να το κάνω με πλήρη απασχόληση».

Άλλοι τομείς της ζωής του Amit θα γίνονταν επίσης επιτυχία. Το 2021, γνώρισε μια γυναίκα με καταγωγή από την Ινδία, και το ζευγάρι ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε.

Είναι επίσης παγκόσμιος σύμβουλος της Billion Strong και πρεσβευτής της Face Equality International.

Σχετικές ειδήσεις