Kίνα: Γνωστή food blogger έφαγε 10 κιλά φαγητό και πέθανε σε ζωντανή μετάδοση

Ο κοπέλα έμαθε για πρώτη φορά για το mukbang - ένα βίντεο ή μια διαδικτυακή μετάδοση στην οποία ο οικοδεσπότης τρώει μεγάλη ποσότητα φαγητού για να διασκεδάσει τους θεατές - από έναν φίλο

Kίνα: Γνωστή food blogger έφαγε 10 κιλά φαγητό και πέθανε σε ζωντανή μετάδοση
2'

Μια Κινέζα food blogger πέθανε ξαφνικά κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης όπου μετέδωσε πώς τρώει υπερβολικά.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η γνωστή μέσω του διαδικτύου 24χρονη Pan Xiaoting βιντεοσκοπούσε τον εαυτό της ζωντανά για πάνω από 10 ώρες κάθε μέρα. Έτρωγε τακτικά περισσότερα από 10 κιλά φαγητού.

Την Κυριακή, μέσα ενημέρωσης στην Κίνα ανέφεραν ότι ένα κορίτσι πέθανε ξαφνικά κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης. Σύμφωνα με την αυτοψία, η κοιλιά της ήταν αισθητά παραμορφωμένη και το στομάχι της ήταν γεμάτο με άπεπτη τροφή.

Ο Xiaoting έμαθε για πρώτη φορά για το mukbang - ένα βίντεο ή μια διαδικτυακή μετάδοση στην οποία ο οικοδεσπότης τρώει μεγάλη ποσότητα φαγητού για να διασκεδάσει τους θεατές - από έναν φίλο. Ενδιαφέρθηκε για αυτή την παράξενη πρακτική, η οποία προέρχεται κατά βάση από τη Νότια Κορέα, αφού είδε τον φίλο της να βγάζει πολλά χρήματα από αυτήν.

Οι μερίδες της γίνονταν όλο και μεγαλύτερες καθώς η δημοτικότητά της στο διαδίκτυο μεγάλωνε. Περνούσε όλο και περισσότερο χρόνο στο διαδίκτυο αφού οι θεατές της άρχισαν να τη βομβαρδίζουν με δώρα.

Οι γονείς της ήταν ενάντια στο χόμπι της λόγω της βλάβης που προκάλεσε στο σώμα της. Ακόμη και οι διαδικτυακοί της θαυμαστές είχαν εκφράσει τις ανησυχίες τους για τις ολοένα και μεγαλύτερες μερίδες της. Ωστόσο, η ίδια απέρριπτε συνεχώς τέτοια σχόλια.

Η μπλόγκερ συνέχισε να κινηματογραφεί ροές mukbang ακόμα και όταν κάποτε κατέληξε στο νοσοκομείο με γαστρεντερική αιμορραγία λόγω υπερφαγίας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή