Ανατριχιαστικό βίντεο: Οι τελευταίες στιγμές των 6 που δηλητηριάστηκαν με κυάνιο

Οι τελευταίες στιγμές των έξι ανθρώπων που δηλητηριάστηκαν από τα χέρια της 56χρονης, πιστεύεται ότι τους σκότωσε για να μην επιστρέψει τα δανεικά

Ανατριχιαστικό βίντεο: Οι τελευταίες στιγμές των 6 που δηλητηριάστηκαν με κυάνιο
2'

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο έχει καταγράψει τις τελευταίες στιγμές των 6 θυμάτων δολοφονίας με κυάνιο σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Οι τελευταίες στιγμές των έξι ανθρώπων που δηλητηριάστηκαν από τα χέρια της 56χρονης, πιστεύεται ότι τους σκότωσε για να μην επιστρέψει τα δανεικά που πήρε για μια επένδυση σε νοσοκομείο στην Ιαπωνία.

Φέρεται να είχε πείσει ένα παντρεμένο ζευγάρι και δύο άλλα θύματα μεταξύ των νεκρών να ρίξουν κεφάλαια στο έργο, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες είχαν χάσει περίπου 280.000 δολάρια.

Οι νεκροί - τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες βιετναμέζικης καταγωγής ηλικίας μεταξύ 37 και 56 ετών - είχαν θεαθεί για τελευταία φορά ζωντανοί όταν παραδόθηκαν τρόφιμα στο δωμάτιό τους στο πολυτελές ξενοδοχείο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Η ομάδα είχε φτάσει στο ξενοδοχείο μια μέρα νωρίτερα, αλλά τη Δευτέρα όλοι μετακόμισαν σε σουίτα του 5ου ορόφου.

Πλάνα που ελήφθησαν από βιετναμέζικα μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν τη στιγμή που τα πέντε θύματα έφτασαν στο δωμάτιο που εν αγνοία τους θα γινόταν η σκηνή του θανάτου τους.

Η ύποπτη για τη δολοφονία τους, που περιγράφηκε ως «αγχωμένη» από το προσωπικό του ξενοδοχείου, εθεάθη επίσης να φοράει ένα πολύχρωμο φόρεμα με σχέδια σε πλάνα ασφαλείας στον ανελκυστήρα του ξενοδοχείου ώρες πριν συναντήσει την υπόλοιπη ομάδα.

ypopti.jpg

Το προσωπικό παρέδωσε φαγητό και τσάι που παρήγγειλε ένα μέλος της ομάδας στις 2 μ.μ. το απόγευμα της Δευτέρας. Προσφέρθηκαν να παρασκευάσουν και να σερβίρουν τα ποτά, αλλά η 56χρονη φέρεται να αρνήθηκε, λέγοντάς τους ότι θα το φροντίσει.

Thailand Hotel Deaths

Και οι έξι άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί από το προσωπικό του ξενοδοχείου μια μέρα αργότερα από το προσωπικό, αφού δεν εμφανίστηκαν για το check out.

Οι νεκροψίες επιβεβαίωσαν ότι ίχνη κυανίου βρέθηκαν στα κύπελλα και στα σώματα των θυμάτων, δύο από τα οποία - συμπεριλαμβανομένου του Chong - ήταν Αμερικανοί πολίτες.

Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι ένα έβδομο άτομο, το όνομα του οποίου ήταν μέρος της κράτησης του ξενοδοχείου, αναγνωρίστηκε από την αστυνομία ως αδελφός ενός από τα έξι θύματα, τα οποία εγκατέλειψαν τη χώρα στις 10 Ιουλίου. Η αστυνομία πιστεύει ότι το έβδομο άτομο δεν είχε καμία ανάμειξη στους θανάτους.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή