Τζον Σνάιντερ: Έκλεψαν τις στάχτες της συζύγου του πρωταγωνιστή των «Ντιουκς»

Ο ηθοποιός φαίνεται πως πέφτει συχνά θύμα κλοπής

Τζον Σνάιντερ: Έκλεψαν τις στάχτες της συζύγου του πρωταγωνιστή των «Ντιουκς»

O ηθοποιός John Schnieder, πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής εκπομπής του 1980 "The Dukes of Hazzard" στο θρυλικό αυτοκίνητο «General Lee»

Αρχείου Associated Press
1'

Ο ηθοποιός και μουσικός Τζον Σνάιντερ, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο The Dukes of Hazzard, αποκάλυψε ότι εκπλάπησαν οι στάχτες της αείμνηστης συζύγου του Αλίσια.

Σε μια ανάρτηση στο Facebook, ο 64χρονος σταρ μοιράστηκε μια φωτογραφία μιας μικρής τεφροδόχου, αποκαλύπτοντας επίσης ότι οι δράστες έκλεψαν τη βέρα και τον σταυρό του.

fa.dukes.jpg

Λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε κλαπεί ένα αντίγραφο του θρυλικού αυτοκινήτου General Lee που του δώρισε η αείμνηστη σύζυγός του.

Σε μια ανάρτηση στο Facebook, είχε ευχαριστήσει τους ακολούθους του, που τον βοήθησαν όπως είπε για να σταματήσουν αυτοί οι άνθρωποι πριν πουλήσουν τα υπάρχοντά τους, υποδεικνύοντας ότι είχε προλάβει τον κλέφτη από το να τα βάλει ενέχυρο.

Τον περασμένο Ιούνιο, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι βρήκε ξανά την αγάπη και ομολόγησε ότι ήταν «έτοιμος να τα παρατήσει όλα» μετά την «πραγματικά σκληρή» απώλεια της συζύγου του - αλλά αυτό άλλαξε όταν γνώρισε τη νέα του αγάπη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή