Νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση υγείας του Μπάιντεν - Τι λένε οι γιατροί

Ο γιατρός του διεμήνυσε πως ο Μπάιντεν “θα συνεχίσει να ασχολείται με τις υποθέσεις του αμερικανικού λαού”
AP Photo
1'

Ο Μπάιντεν αντιμετωπίζει «ήπια συμπτώματα του ανώτερου αναπνευστικού» που σχετίζονται με την Covid, αναφέρουν νεότερα στοιχεία για την κατάσταση της υγείας του.

Ο γιατρός του Μπάιντεν, Κέβιν Ο'Κόνορ, σύμφωνα με το NBC, δήλωσε σε επιστολή που δημοσιοποιήθηκε σήμερα ότι ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει πυρετό και τα ζωτικά του σημεία είναι φυσιολογικά.

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν «εξακολουθεί να βιώνει ήπια συμπτώματα από το ανώτερο αναπνευστικό σύστημα που σχετίζονται με την πρόσφατη λοίμωξη Covid-19», αλλά δεν έχει πυρετό και τα ζωτικά του σημεία είναι φυσιολογικά, δήλωσε την Πέμπτη ο γιατρός του Λευκού Οίκου.

«Συνεχίζει να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή» και “θα συνεχίσει να ασχολείται με τις υποθέσεις του αμερικανικού λαού”, δήλωσε ο δρ Κέβιν Ο' Κόνορ στην επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος.

Ο Μπάιντεν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό την Τετάρτη, ενώ βρισκόταν στο Λας Βέγκας για μια σειρά εκδηλώσεων, ανέφερε ο Λευκός Οίκος. «Είναι εμβολιασμένος και ενισχυμένος και παρουσιάζει ήπια συμπτώματα», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Καρέιν Ζαν-Πιέρ.