Πίπα Μίντλετον: Η αμύθητη περιουσία και το σπίτι – «κόσμημα» των 15 εκατ. λιρών

Η μικρότερη αδελφή της Κέιτ Μίντλετον ζει χιλιόμετρα μακριά από το βασιλικό εξοχικό σπίτι.

Πίπα Μίντλετον: Η αμύθητη περιουσία και το σπίτι – «κόσμημα» των 15 εκατ. λιρών
AP.
1'

Ψηλά στα βασιλικά θέματα «παίζει» το σπίτι – «στολίδι» του δισεκατομμυριούχου Τζέιμς Μάθιους και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Πίπα Μίντλετον, αδελφής της Κέιτ, στο Adelaide Cottage του Windsor.

Τη 14η Ιουλίου, το βασιλικό ζεύγος δημοσίευσε μία τρυφερή φωτογραφία των δύο μικρότερων παιδιών τους, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, ηλικίας 9 ετών, και τον πρίγκιπα Λούις, ηλικίας 6 ετών, βλέποντας τον τελικό του EURO ανάμεσα στην Ισπανία και την Αγγλία από το σαλόνι τους.

Όμως, η μικρότερη αδελφή της Κέιτ ζει χιλιόμετρα μακριά από το βασιλικό εξοχικό σπίτι. Συγκεκριμένα, η 40χρονη Πίπα ζει σε μία βίλα 32 δωματίων, που βρίσκεται σε ένα αχανές κτήμα 150 στρεμμάτων στο Berkshire. Η αδελφή της Κέιτ Μίντλετον, η οποία είναι μαμά των Άρθουρ, Γκρέις και Ρόουζ, απέκτησε το ακίνητο έναντι 15 εκατ. λιρών το 2022 και σύμφωνα με τη MailOnline, εγκατέστησε μία πισίνα 25 μέτρων.

Το κοινό διαμέρισμα των Κέιτ και Πίπα Μίντλετον

Πολύ πριν η Κέιτ γνωρίσει και παντρευτεί τον Γουίλιαμ, ζούσε με την Πίπα σε ένα διαμέρισμα αξίας 1,8 εκατ. λιρών στο Chelsea. Οι γονείς τους, Μάικλ και Κάρολ Μίντλετον, αγόρασαν το 2002 το σπίτι για τις κόρες τους, για 780.000 λίρες. Η οικογένεια έθεσε το ακίνητο προς πώληση το 2018, πουλώντας το τελικά για 1,88 εκατ. λίρες.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή