Πηγή στο Reuters για την αποχώρηση Μπάιντεν: «Το σκέφτεται πολύ σοβαρά»

Ολοένα και αυξάνονται οι αναφορές για επικείμενη αποχώρηση του Τζο Μπάιντεν 

Πηγή στο Reuters για την αποχώρηση Μπάιντεν: «Το σκέφτεται πολύ σοβαρά»
Associated Press
1'

O πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν λαμβάνει σοβαρά υπόψη του τις εκκλήσεις να αποχωρήσει από την προεδρική υποψηφιότητα των Δημοκρατικών και πολλά στελέχη των Δημοκρατικών πιστεύουν ότι η αποχώρηση είναι θέμα χρόνου, σύμφωνα με πηγές του Reuters που γνωρίζουν το θέμα.

«Η ενδοσκόπηση του συμβαίνει στην πραγματικότητα, το ξέρω αυτό με βεβαιότητα», δήλωσε μία από τις πηγές, η οποία ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία της. «Το σκέφτεται πολύ σοβαρά».

«Είμαστε κοντά στο τέλος», δήλωσε νωρίτερα άτομο που βρίσκεται κοντά στον Μπάιντεν, αναφέρει το NBC.

Το πρόσωπο αυτό, το οποίο προηγουμένως αμφέβαλε ότι ο Μπάιντεν θα αποχωρήσει ποτέ, αναγνώρισε ότι η απόφαση εξακολουθεί να είναι του προέδρου, αλλά προστέθηκε στη σειρά των συμμάχων του Μπάιντεν που λένε ότι πλησιάζει το σημείο χωρίς επιστροφή.

Σύμφωνα με το NBC, η αίσθηση της πραγματικότητας αρχίζει να κατακλύζει ορισμένους από τους κορυφαίους αξιωματούχους της προεκλογικής εκστρατείας του Αμερικανού προέδρου, οι οποίοι έχουν δεχτεί πληθώρα τηλεφωνημάτων από δωρητές και κάποτε υποστηρικτές που επισήμαναν ότι δεν μπορούν να στηρίξουν τον Μπάιντεν.

Ένα άτομο που μίλησε με ανώτερο στέλεχος της εκστρατείας είπε ότι η αίσθηση μιας νέας πραγματικότητας καλύπτει πλέον την εκστρατεία.

«Επιτέλους το συνειδητοποιούν. Δεν είναι το αν, είναι το πότε», είπε το άτομο για την αποχώρηση Μπάιντεν.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή