Χαρτί υγείας στο ψυγείο: Η νέα τάση του TikTok που βοηθά στην καταπολέμηση των δυσάρεστων οσμών

Μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά η τοποθέτηση του χαρτιού υγείας στο ψυγείο μπορεί να αποδειχθεί δραστική
2'

Πολλοί θα αναρωτηθούν γιατί να βάλουν το χαρτί υγείας στο ψυγείο, με τους Tiktokers να δίνουν έναν πολύ καλό λόγο, που θα βγάλει, όσους το δοκιμάσουν, ασπροπρόσωπους.

Σαν να μην υπήρχαν ήδη αρκετά περίεργα viral «hacks» στο TikTok, εδώ είναι άλλο ένα για να προσθέσετε στη λίστα σας.

Έχετε μαντέψει ακόμα τη μέθοδο πίσω από την φαινομενική τρέλα; Λοιπόν, οι TikTokers άρχισαν να βάζουν τα χαρτιά υγείας στο ψυγείο τους επειδή λέγεται ότι βοηθάει με τις δυσάρεστες μυρωδιές – σκεφτείτε το επιπλέον μουχλιασμένο τυρί που είχατε γεμίσει στο πίσω μέρος εδώ και πολλά χρόνια…

Γιατί και σε τι είναι αποτελεσματικό το χαρτί υγείας;

Και όλα αυτά οφείλονται στις απορροφητικές ιδιότητες του ρολού τουαλέτας, ικανό να ρουφήξει κάθε υπερβολική υγρασία που παραμένει στο ψυγείο, κάτι που βοηθά στην αποτροπή της περαιτέρω ανάπτυξης των οσμών.

Ωστόσο, είναι πραγματικά το ρολό τουαλέτας η μόνη επιλογή; Στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να κόψετε επιπλέον δέντρα για να κρατήσετε τη δυσοσμία μακριά από το ψυγείο σας.

Αντί για ρολό, η μαγειρική σόδα είναι μια εξαιρετική επιλογή και είναι στην πραγματικότητα πιο αποτελεσματική. Απορροφά την υπερβολική υγρασία στο ψυγείο που βοηθά στην αποφυγή επιδείνωσης οποιασδήποτε μυρωδιάς.

Η μαγειρική σόδα είναι επίσης μια πιο οικονομική μέθοδος, με την τιμή μιας κονσέρβας μαγειρικής σόδας να κοστίζει συνήθως λίγο περισσότερο από την τιμή ενός μόνο ρολού χαρτιού υγείας.

Η μαγειρική σόδα διαρκεί επίσης τρεις μήνες κάθε φορά, ενώ το χαρτί υγείας θα πρέπει να αντικαθίσταται κάθε τρεις εβδομάδες περίπου.

Εάν δεν έχετε μαγειρική σόδα στα ντουλάπια, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε λάδι από σπόρους μαύρου κύμινου, ενεργό άνθρακα ή εκχύλισμα βανίλιας, εάν θέλετε πραγματικά να το χαρίσετε και να μυρίσει το ψυγείο σας αρκετά όμορφα.

Αλλά αν οι απελπισμένοι καιροί απαιτούν απελπισμένα μέτρα και χρειάζεστε μια γρήγορη λύση, τότε το ρολό τουαλέτας ή ακόμα και η εφημερίδα σίγουρα κάνει το κόλπο.

Σχετικές ειδήσεις