Microsoft: Η βασική αιτία αντιμετωπίστηκε, εξακολουθούν κάποια προβλήματα

Η Microsoft ανέφερε προηγουμένως ότι η «μπλε οθόνη του θανάτου» που κάνει τις συσκευές που εξαρτώνται από Windows να μην λειτουργούν κανονικά, οφειλόταν «σε πλατφόρμα λογισμικού τρίτων»,

Microsoft: Η βασική αιτία αντιμετωπίστηκε, εξακολουθούν κάποια προβλήματα
1'

Μετά το παγκόσμιο μπλακ άουτ που προκάλεσε «μαζική παράλυση» η Microsoft ανακοίνωσε ότι η βασική αιτία του σοβαρού προβλήματος που επηρεάζει πολλές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο έχει επιλυθεί.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι αρκετές εφαρμογές και υπηρεσίες του Microsoft 365 έχουν επιστρέψει στην κανονική τους λειτουργία. Ωστόσο, αναφέρεται ότι εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα σε ορισμένες εφαρμογές και υπηρεσίες. Αυτό μπορεί να εμποδίσει τους χρήστες να έχουν μια πλήρως αδιάκοπη λειτουργία.

Η Microsoft πρόσθεσε ότι συνεχίζει να εργάζεται για την πλήρη εξάλειψη των προβλημάτων και ελπίζει ότι οι χρήστες θα λάβουν μια εντελώς απρόσκοπτη υπηρεσία το συντομότερο δυνατό.

Η εταιρεία ανέφερε προηγουμένως ότι η «μπλε οθόνη του θανάτου» που κάνει τις συσκευές που εξαρτώνται από Windows να μην λειτουργούν κανονικά, οφειλόταν «σε πλατφόρμα λογισμικού τρίτων», κατονομάζοντας την εταιρεία κυβερνοασφάλειας Crowdstrike.

Ο επικεφαλής της Crowdstrike ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε από την ενημέρωση λογισμικού της σε όλο τον πλανήτη σε αεροδρόμια και επιχειρήσεις, με συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC News.

«Λυπούμαστε βαθύτατα για τον αντίκτυπο που έχουμε προκαλέσει στους πελάτες, στους ταξιδιώτες, σε οποιονδήποτε επηρεάζεται από αυτό, συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών μας», δήλωσε ο George Kurtz.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή