Φυγάδευσαν τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα επειδή άγνωστο άτομο εντοπίστηκε σε ταράτσα

Το περιστατικό της φυγάδευσης του βασιλικού ζεύγους σημειώθηκε λίγο μετά την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ 

Φυγάδευσαν τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα επειδή άγνωστο άτομο εντοπίστηκε σε ταράτσα
1'

Ο βασιλιάς της Βρετανίας Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα φυγαδεύτηκαν αφού ένα μυστηριώδες πρόσωπο εντοπίστηκε σε κοντινή ταράτσα, λίγες ώρες μετά την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Κάρολος και η Καμίλα βρίσκονταν σε επίσκεψη στο St Helier του Τζέρσεϊ, ανέφερε η Mirror, όταν ένα μέλος της ομάδας ασφαλείας τους εντόπισε την πιθανή απειλή. Δευτερόλεπτα αφότου το βασιλικό ζεύγος είχε συνομιλήσει με ντόπιους, μεταφέρθηκαν σε ένα κοντινό ξενοδοχείο, καθώς γίνονταν έλεγχοι για το άτομο.

Το περιστατικό κηρύχθηκε ως ψευδής συναγερμός αφού οι αστυνομικοί μίλησαν με τον ύποπτο και έγινε έλεγχος του ιστορικού του. Η ένταση ήταν αυξημένη καθώς συνέβη δύο ημέρες αφότου ένας δράστης επιχείρησε να σκοτώσει τον Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης στις ΗΠΑ.

Νωρίτερα είχε αναφερθεί ότι ο άνδρας που προσπάθησε να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ είχε βάλει αρχικά στο στόχαστρό του την Κέιτ Μίντλετον. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, από την έρευνα των αμερικανικών αρχών προέκυψε πως o Τόμας Μάθιου Κρουκς είχε κάνει διαδικτυακή έρευνα για την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, πριν τελικά προχωρήσει στην απόπειρα δολοφονίας του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ.

Η έρευνα του FBI έδειξε ότι ο Κρουκς είχε «κατεβάσει» φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον στα δύο κινητά του τηλέφωνα και στον υπολογιστή του. Η… εμμονή του με την βασιλική οικογένεια αποκαλύφθηκε από τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το ηλεκτρονικό υλικό που είχε στη διάθεσή του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
22:48ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στα Χανιά