Τραμπ και Μπάιντεν πρωταγωνιστούν στο Matrix

Ευφάνταστο βίντεο τεχνητής νοημοσύνης εμπνευσμένο από την απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ και τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ. 
1'

Βίντεο τεχνητής νοημοσύνης στο οποίο παρουσιάζονται ο πρώην και ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της ταινίας επιστημονικής φαντασίας Matrix κάνει τον γύρο του διαδικτύου, με τον Έλον Μασκ να το έχει αναδημοσιεύσει και στον λογαριασμό του.

Στο ρόλο του Neo, του Εκλεκτού του Μάτριξ εμφανίζεται ο Ντόναλντ Τραμπ και στον ρόλο των ξαθνών εξωγήινων ρομπότ agent smiths ο Τζο Μπάιντεν.

Στο βίντεο τηχνητής νοημοσύνης απεικονίζεται ο Ντόναλαντ Τραμπ να δέχεται σφαίρες από τον Τζο Μπάιντεν και να τις αποκρούει όπως ο NEO στην ταινία MATRIX. Στη συνέχεια το βίντεο δείχνει να παλεύουν και τελικά ο Ντόναλντ Τραμπ να εξολοθρεύει τον Τζο Μπάιντεν με χαρακτηριστική άνεση.

Η ταινία περιγράφει ένα δυστοπικό μέλλον στο οποίο ο κόσμος όπως τον ξέρει ο άνθρωπος είναι το Matrix, μια εικονική πραγματικότητα που δημιουργήθηκε και συντηρείται από νοήμονες μηχανές προκειμένου να κατευνάσει, υποτάξει και εκμεταλλευτεί τον ανίδεο ανθρώπινο πληθυσμό ως πηγή ενέργειας, με την υποχρεωτική σύνδεση του στο Matrix μέσω μοσχευμάτων. Περιέχει πολυάριθμες αναφορές στις υποκουλτούρες του κυβερνοπάνκ και των χάκερ, φιλοσοφικές και θρησκευτικές ιδέες, μεσσιανισμό και καρτεσιανισμό, αλλά και σωκρατικό και πλατωνικό ιδεαλισμό. Επίσης, δανείζεται στοιχεία της Πλατωνικής Αλληγορίας του Σπηλαίου του Πλάτωνα.