Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν με ειδοποίησε κανείς από τη Μυστική Υπηρεσία»

Συνέντευξη έδωσε στο Fox ο υποψήφιος Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ - Οι δημοσκοπήσεις του δίνουν πόντους 

Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν με ειδοποίησε κανείς από τη Μυστική Υπηρεσία»
1'

Το γεγονός ότι δεν έλαβε την παραμικρή προειδοποίηση από τη Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ προτού ανέβει στη σκηνή για να εκφωνήσει ομιλία σε συγκέντρωση στην Πενσιλβάνια την προηγούμενη εβδομάδα, όταν τραυματίστηκε από τα πυρά του 20χρονου επίδοξου δολοφόνου, υπογράμμισε μιλώντας στο τηλεφωνικό δίκτυο Fox News, ο υποψήφιος Πρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων, Ντόναλντ Τραμπ.

«Έγιναν λάθη», είπε ο δημοσιογράφος στον Τραμπ. «Παρακολουθούσαν τον τύπο επί σχεδόν μια ώρα, νωρίτερα. Κανείς δεν σας είπε να μην ανέβετε στη σκηνή;» ρώτησε τον Ρεπουμπλικάνο πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ ο οποίος διεκδικεί μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο.

«Κανείς δεν το ανέφερε, κανείς δεν είπε ότι υπήρχε πρόβλημα», απάντησε ο Ντόναλντ Τραμπ και συνέχισε λέγοντας: «Θα περίμενα για 15 (λεπτά), θα μπορούσαν να πουν να περιμένουμε για 15 λεπτά, 20 λεπτά, 5 λεπτά, οτιδήποτε. Κανείς δεν μίλησε!».

«Πώς ανέβηκε κάποιος σε εκείνη τη στέγη;» διερωτήθηκε ο Τραμπ για τον 20χρονο Τόμας Μάθιου Κρουκς. «Και γιατί δεν αναφέρθηκε, αφού τον είδαν πάνω στη στέγη», συμπλήρωσε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή