Γυναίκα δεν έχει φάει και δεν έχει πιεί για 16 χρόνια - Οι γιατροί δεν έχουν ιδέα πώς ζει

Απίστευτο και όμως πέρα ως πέρα αληθινό...

Γυναίκα δεν έχει φάει και δεν έχει πιεί για 16 χρόνια - Οι γιατροί δεν έχουν ιδέα πώς ζει
2'

Μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι δεν έχει φάει και δεν έχει πιει νερό εδώ και 16 χρόνια, σε μια υπόθεση που αποτελεί παγκόσμιο ιατρικό φαινόμενο.

Η Muluwork Ambaw λέει ότι δεν έχει φάει για πάνω από μια δεκαετία - ωστόσο εξακολουθεί να παραμένει σε φόρμα και υγιής!

Ο λόγος; Λέει ότι απλά δεν είχε όρεξη!

Η Muluwork, η οποία ζει στην Αιθιοπία έκανε γνωστή την ιστορία της μέσω του Youtube, αναφέροντας: «Ζω με την οικογένειά μου και μια μέρα μου είπαν να φάω πρωινό και να πάω στο σχολείο. Είπα ότι είχα φάει αλλά έλεγα ψέματα. Είχα χάσει την όρεξή μου για νερό ή για οποιοδήποτε φαγητό».

Και οι αποκαλύψεις συνεχίζονται: «Ο μόνος λόγος που πηγαίνω στην τουαλέτα είναι όταν πρέπει να πλύνω το σώμα μου. Δεν έχω χρησιμοποιήσει την τουαλέτα εδώ και 16 χρόνια»!

Όταν ξεναγήθηκε στο χωριό, ο youtuber που πήρε τη συνέντευξη ρώτησε πολλούς ανθρώπους εάν οι φήμες ήταν αληθινές σχετικά με τη διατροφή του Muluwork κάτι που όλοι επιβεβαίωσαν ότι ήταν.

Έχοντας κατά νου την εξαιρετική κατάστασή της, η Muluwork έχει υποβληθεί σε αρκετές εξετάσεις από γιατρούς σε μια προσπάθεια να βρεθεί λόγος που δεν τρώει και δεν πίνει νερό.

Ορισμένες από τις εξετάσεις που έγιναν σε νοσοκομείο της Αντίς Αμπέμπα επιβεβαίωσαν ότι δεν υπήρχαν ενδείξεις τροφής στο έντερό της.

Ο πρωθυπουργός της Αιθιοπίας άκουσε επίσης για την κατάσταση της Muluwork και την έστειλε στο Ντουμπάι για περισσότερες ιατρικές εξετάσεις.

Ακόμη και εκεί, ωστόσο, την βρήκαν υγιέστατη!

Όταν ρωτήθηκε γιατί πιστεύει ότι ο Θεός μπορεί την έχει ευλογήσει με το να μην τρώει, η Muluwork είπε στον youtuber: «Δεν έχω τίποτα να πω. Είναι έργο του Θεού και απλά το αποδέχομαι».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
11:14ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Λαύριο