Mάθαινε για ένα χρόνο κρυφά Κορεάτικα - Η έκπληξη της γυναίκας του στον γάμο τους

Ο Μπεν, με αυτό τον τρόπο εξέπληξε τους πάντες με την ομιλία του
2'

O Ben Carpenter, λίγους μήνες νωρίτερα, έγινε viral στο TikTok μετά τη γλυκιά έκπληξη που έκανε για τον γάμο του.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν άνδρα που πέρασε κρυφά ένα χρόνο μαθαίνοντας Κορεάτικα για να κάνει έκπληξη στη γυναίκα του και την οικογένειά της κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στον γάμο τους. Δεν έμαθε απλώς να λέει «σ’ αγαπώ» και «γεια, με λένε Μπεν» αλλά έμαθε πραγματικά τη γλώσσα.

Ο Μπεν, με αυτό τον τρόπο εξέπληξε τους πάντες με την ομιλία του. Ξεκίνησε αρκετά τυπικά προτού μοιραστεί πώς αυτός και η νύφη, η Sohee, αστειεύονταν «επί μήνες» ότι θα ήταν «χαριτωμένο» αν μάθαινε λίγα κορεάτικα να εμπλουτίσουν την ομιλία του.

Στη συνέχεια, όμως, άρχισε να μιλάει στη γλώσσα για να αποκαλύψει ότι «ως ένδειξη σεβασμού, κάνω κρυφά μαθήματα».

«Όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε με τη Sohee για πρώτη φορά, μου είπε στην κορεατική κουλτούρα, ότι πολλοί Κορεάτες αποδοκιμάζουν το ραντεβού με έναν ξένο. Φοβήθηκα πολύ να σας γνωρίσω, γιατί ένιωθα ότι ίσως δεν θα με αποδεχθείτε», είπε ο γαμπρός. «Αλλά έκανα λάθος».

«Με υποδέχτηκες με ζεστή καρδιά. Χάρη σε όλους σας, φτάσαμε μέχρι εδώ.

Είμαι ευγνώμων που με δεχτήκατε ως νέο μέλος της οικογένειας και υπόσχομαι να αγαπώ και να φροντίζω τη Sohee για πάντα».

Η κάμερα δείχνει συχνά τους γονείς της συζύγου του που γνέφουν και χαμογελούν καθώς ο Μπεν εκφωνεί άπταιστα τη συγκινητική ομιλία. Μετά την ομιλία, οι γονείς του Sohee αγκαλιάζουν τον Ben καθώς η γυναίκα του κλαίει. Στη λεζάντα του TikTok, αποκάλυψε ότι έφευγε κρυφά για μισή ώρα κάθε φορά για βιντεοκλήσεις που δεν ήξερε και συχνά προσποιούνταν ότι ήταν για δουλειά.

«Στο κρεβάτι έβαζα συχνά ένα ακουστικό για να μην ακούει τι έκανα και γύριζα την οθόνη μου για να μην βλέπει ούτε εκείνη», έγραψε.

«Έθεσα ως στόχο να μάθω λίγο κορεάτικα ως ένδειξη σεβασμού προς εκείνη και την οικογένειά της την ημέρα του γάμου μας», είπε καταλήγοντας.