Ο γιος του Τραμπ ζητά την παραίτηση της διευθύντριας των Μυστικών Υπηρεσιών

Την παραίτηση της διευθύντριας των Μυστικών Υπηρεσιών ζητά ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ, Έρικ, μετά την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του πατέρα του. 
1'

Η οργισμένη αυτή έκκληση έρχεται τη στιγμή που τα ερωτήματα για το πώς διαχειρίστηκαν οι Αρχές το αιματηρό περιστατικό πληθαίνουν.

«Το γεγονός ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν θα μπορούσε να επιτρέψει να χτυπηθεί από σφαίρα ένας πρώην πρόεδρος, και πολύ πιθανόν ένας μελλοντικός πρόεδρος, ενώ ακόμη δεν έχουν αποδοθεί ευθύνες και το άτομο που βρίσκεται στη θέση αυτή να έχει ακόμη τη δουλειά του του δείχνει πόσο επαίσχυντη και ανίκανη είναι η κυβέρνηση», είπε ο Τραμπ.

Υπενθυμίζεται πως, στις Μυστικές Υπηρεσίες καταλογίζεται πως ήταν «αποκλειστικά υπεύθυνες» για την ασφάλεια στη συγκέντρωση και ότι τόσο εσωτερικές όσο και εξωτερικές αναθεωρήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα, δε, με το CNNi, προσωπικό ασφαλείας του Τραμπ φέρεται να είχε παραπονεθεί ότι δεν του έχουν παρασχεθεί αρκετοί πόροι και δυνάμεις από τις Μυστικές Υπηρεσίες τα τελευταία δύο χρόνια. Οι Μυστικές Υπηρεσίες από την πλευρά τους παραδέχτηκαν ότι είχαν απορρίψει ορισμένα αιτήματα για την ενίσχυση της φρουράς του Τραμπ.

Ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ Έρικ