Εκλογές ΗΠΑ: Οι σύμμαχοι της Κάμαλα Χάρις θα έχουν τηλεδιάσκεψη για να συζητήσουν τις κινήσεις τους

Ραγδαίες εξελίξεις στις ΗΠΑ, με τον Τζο Μπάιντεν

Εκλογές ΗΠΑ: Οι σύμμαχοι της Κάμαλα Χάρις θα έχουν τηλεδιάσκεψη για να συζητήσουν τις κινήσεις τους
1'

Αφρικανοαμερικανοί Βουλευτές των Δημοκρατικών που στηρίζουν την υποψηφιότητα της Αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις για τις προεδρικές εκλογές σχεδιάζουν να έχουν τηλεδιάσκεψη σήμερα.

Οι σύμμαχοι της αντιπροέδρου οργανώνονται αθόρυβα εδώ και εβδομάδες για να διασφαλίσουν ότι εάν ο πρόεδρος απέσυρε την υποψηφιότητά του, η Χάρις θα ήταν σε καλή θέση για να ηγηθεί της κούρσας, είπε η πηγή στο CNN.

Επιπλέον, η οργάνωση δικαιωμάτων Black Voters Matter δήλωσε ότι ήταν «εκστασιασμένοι» που ο Μπάιντεν ενέκρινε τον Χάρις.

«Η ουσία είναι ότι είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε. Είμαστε ευγνώμονες για την υπηρεσία του Προέδρου Μπάιντεν και γι' αυτό παλέψαμε για αυτόν μέχρι το τέλος. Είμαστε εκστασιασμένοι που υποστήριξε την αντιπρόεδρο Kamala Harris. Αναμένουμε από τον πλήρη Δημοκρατικό μηχανισμό να κάνει το ίδιο και αν δεν το κάνει, θα χάσουν αυτές τις εκλογές», δήλωσε ο LaTosha Brown του Black Voters Matter.

Οι σύμμαχοι του Χάρις περιγράφουν αυτή τη στιγμή ως «αχαρτογράφητη περιοχή», αλλά είναι πεπεισμένοι ότι το κόμμα θα είναι σε θέση να πλοηγηθεί τις επόμενες μέρες λόγω της υποστήριξης του Μπάιντεν, είπε ένας δημοκρατικός.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή