Ρόμπερτ Κένεντι: Τίθεται κατά του χρίσματος και υπέρ των ανοικτών διαδικασιών στο Δημοκρατικό Κόμμα

Ο Ρόμπερτ Κένεντι ζήτησε ανοιχτή διαδικασία για την ανάδειξη του διαδόχου του Τζο Μπάιντεν.

Ρόμπερτ Κένεντι: Τίθεται κατά του χρίσματος και υπέρ των ανοικτών διαδικασιών στο Δημοκρατικό Κόμμα
AP.
2'

Ο Ρόμπερτ Φράνσις Κένεντι ο νεότερος απηύθυνε έκκληση στους Δημοκρατικούς για «ανοιχτή διαδικασία» από την οποία θα κριθεί το πρόσωπο που θα βρεθεί απέναντι από τον Ντόναλντ Τράμπ στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου. Ακόμη, τόνισε πως «αν ο Μπάιντεν είχε αποσυρθεί εξαρχής, δεν θα είχα αναγκασθεί να φύγω από το Δημοκρατικό Κόμμα».

Περίπου στις 00:00, ο Κένεντι αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα ανακοινώσει τις προθέσεις του. «Οι αδυναμίες του Μπάιντεν ήταν εμφανείς από την αρχή σε κάθε αμερόληπτο πολίτη. », τόνισε στην αρχή της αποψινής του δημοσίευσης (21/07).

Ασκώντας δριμεία κριτική στην Κάμαλα Χάρις και τις εσωκομματικές διαδικασίες ανάδειξης νέου υποψηφίου, υπογράμμισε πως «πολλοί Αμερικανοί φοβούνται ότι οι ελίτ του Δημοκρατικού Κόμματος πρόκειται να αρχίσουν ξανά τη διαδικασία ανάδειξης του νέου υποψηφίου για να βάλουν μία αντιδημοφιλή Αντιπρόεδρο στη θέση του Προέδρου Μπάιντεν».

«Καλώ το Δημοκρατικό Κόμμα να επιστρέψει στην παραδοσιακή του δέσμευση στη Δημοκρατία και να φερθεί παραδειγματικά με μία ανοιχτή διαδικασία. Αντί να χρίσει μία υποψήφια που έχει επιλεγεί από τις ελίτ των Δημοκρατικών, το κόμμα θα πρέπει να χρησιμοποιήσει ουδέτερες δημοσκοπήσεις για να εντοπίσει τον υποψήφιο που μπορεί να κερδίσει τον Ντόναλντ Τραμπ. Στη συνέχεια, οι εκπρόσωποι θα πρέπει να επιλέξουν έναν υποψήφιο με βάση αυτά τα κριτήρια», ολοκλήρωσε.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή