Λευκός Οίκος: Ο Μπάιντεν θα ολοκληρώσει τη θητεία του παρά τις εκκλήσεις να παραιτηθεί

Ο Λευκός Οίκος λέει ότι ο Μπάιντεν θα ολοκληρώσει τη θητεία του παρά τις εκκλήσεις των Ρεπουμπλικανών να παραιτηθεί

Λευκός Οίκος: Ο Μπάιντεν θα ολοκληρώσει τη θητεία του παρά τις εκκλήσεις να παραιτηθεί
Αρχείου - AP
1'

Ο Λευκός Οίκος λέει ότι ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν «ανυπομονεί να ολοκληρώσει τη θητεία του» όταν ρωτήθηκε για ορισμένους Ρεπουμπλικάνους του Κογκρέσου που τον καλούν να παραιτηθεί από την προεδρία. Ο Μπάιντεν είπε στην αρχική του δήλωση ότι θα ολοκληρώσει τη θητεία του.

«Ο Πρόεδρος Μπάιντεν κληρονόμησε από τον προκάτοχό του μια οικονομία σε ελεύθερη πτώση, ένα αυξανόμενο ποσοστό βίαιης εγκληματικότητας και συμμαχίες σε σπασίματα. Γύρισε αυτό για να προσφέρει την ισχυρότερη οικονομική ανάπτυξη στον κόσμο και το χαμηλότερο ποσοστό βίαιου εγκλήματος εδώ και σχεδόν 50 χρόνια, ενώ έκανε το ΝΑΤΟ μεγαλύτερο από ποτέ. Ανυπομονεί να ολοκληρώσει τη θητεία του και να προσφέρει πιο ιστορικά αποτελέσματα για τον αμερικανικό λαό», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Άντριου Μπέιτς σε δήλωση στο CNN.

Ο Bates συνέχισε: «Αυτό περιλαμβάνει τη συνέχιση της μείωσης του κόστους, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την προστασία της Κοινωνικής Ασφάλισης, ενώ στέκεται ενάντια στην ατζέντα MAGAnomics που θα επιδεινώσει τον πληθωρισμό και θα μας οδηγήσει σε ύφεση. Και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για να προστατεύσει τις ελευθερίες των Αμερικανών από τις ριζοσπαστικές απαγορεύσεις των αμβλώσεων και τις επιθέσεις στο κράτος δικαίου».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή