Τζο Μπάιντεν: Στο σπίτι του στο Ντέλαγουερ πάρθηκε η απόφαση - Ο ρόλος των δύο συμβούλων του

Ο Μπάιντεν κάλεσε κορυφαίους συμβούλους και πραγματοποίησε οικογενειακή συνάντηση το Σάββατο.

Τζο Μπάιντεν: Στο σπίτι του στο Ντέλαγουερ πάρθηκε η απόφαση - Ο ρόλος των δύο συμβούλων του
AP Photo
1'

Ο Τζο Μπάιντεν κάλεσε το απόγευμα του Σαββάτου στο σπίτι του στο Ντέλαγουερ τους κορυφαίους συμβούλους του, καθώς ήθελε να εξετάσει όλα τα δεδομένα σχετικά με το πολιτικό του μέλλον, ανέφεραν στο CNNi, δύο άτομα από το περιβάλλον του προέδρου των ΗΠΑ.

Ο Στιβ Ριτσέτι, σύμβουλος του Μπάιντεν από την εποχή που ήταν αντιπρόεδρος, ήταν στο Ντέλαγουερ από την Παρασκευή, ενώ στην οικία του προέδρου των ΗΠΑ έσπευσε και ο επί χρόνια σύμβουλός του Μάικ Ντόνιλον.

Ο Μπάιντεν συσκέπτονταν με τους δύο συμβούλους του όλο το βράδυ, αναλύοντας τα τελευταία δεδομένα από τις δημοσκοπήσεις, καθώς και το κλίμα που είχε διαμορφωθεί από τους Δημοκρατικούς. Στη συνέχεια, σε συνεργασία με τον Μάικ Ντόνιλον, συνέταξε το κείμενο της απόσυρσης της υποψηφιότητας για την προεδρία των ΗΠΑ, ενώ ο Στιβ Ριτσέτι ανέλαβε από την πλευρά του να τρέξει τους μηχανισμούς για την ανακοίνωση

Αργότερα, ο Μπάιντεν έκανε αυτό που πάντα σχεδίαζε να κάνει πριν από οποιαδήποτε κρίσιμη απόφαση, δηλαδή οργάνωσε μια οικογενειακή συνάντηση το βράδυ του Σαββάτου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή