Tζιλ Μπάιντεν: Πώς στήριξε τον πλανητάρχη - Το emoji καρδιάς και η συμπαράσταση στην απόφασή του

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ ήταν στο πλευρό του Τζο Μπάιντεν οποιαδήποτε απόφαση κι αν έπαιρνε, λένε οι στενοί της συνεργάτες. Πώς τον στήριξε η επί δεκαετίες συνοδοιπόρος του

H Tζιλ Μπάιντεν
H Tζιλ Μπάιντεν
ΑΡ
2'

Ένας βοηθός της Τζιλ Μπάιντεν είπε ότι η πρώτη κυρία ήταν υποστηρικτική σε οτιδήποτε αποφάσιζε να κάνει ο πρόεδρος Μπάιντεν σχετικά με την εκστρατεία επανεκλογής του. «Μέχρι τις τελευταίες ώρες της απόφασης που μόνο εκείνος μπορούσε να πάρει, ήταν υποστηρικτική όποιον δρόμο κι αν επέλεγε», είπε η Ελίζαμπεθ Αλεξάντερ, διευθύντρια επικοινωνίας της πρώτης κυρίας. «Είναι η μεγαλύτερη οπαδός του, ακόλουθος και πάντα στο πλευρό του, με αυτόν τον αξιόπιστο τρόπο που μόνο ένας σύζυγος σχεδόν 50 ετών μπορεί να είναι».

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την προεδρική κούρσα, κάνοντας τη μεγάλη ανακοίνωση μέσω μιας δήλωσης στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X (πρώην twitter). Σε αυτή την ανακοίνωση, η σύζυγος του, Τζιλ, απάντησε χωρίς λόγια, απλώς με ένα emoji καρδιάς.

Η πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζιλ Μπάιντεν, μοιράστηκε ξανά την επιστολή του Τζο Μπάιντεν στο X από τον προσωπικό της λογαριασμό και πρόσθεσε στη λεζάντα ένα emoji καρδιάς. Η αιφνιδιαστική ανακοίνωση του Τζο Μπάιντεν ήρθε αφότου επιβεβαίωσε επανειλημμένα τις τελευταίες εβδομάδες ότι θα διεκδικήσει τις προεδρικές εκλογές. Στηρίζει πλέον την αντιπρόεδρο Kάμαλα Χάρις ως την υποψήφια των Δημοκρατικών για να αντιμετωπίσει τον Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
08:34ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο TikToker Manolο