Από την Κέιτι Πέρι στην Μπάρμπαρα Στρέιζαντ: Οι διασημότητες που στηρίζουν Κάμαλα Χάρις

Μία σειρά από διασημότητες εξέφρασαν δημόσια την υποστήριξή τους στην αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις μετά την αποχώρηση του Τζο Μπάιντεν από την εκλογική κούρσα των ΗΠΑ, 
H Kέιτι Πέρι
AP
1'

Αρκετές διασημότητες εξέφρασαν δημόσια την υποστήριξή τους στην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις. Η ηθοποιός Τζέιμι Λι Κέρτις περιέγραψε τη Χάρις ως «έμπιστη και δοκιμασμένη» - προσθέτοντας ότι «είναι γνωστή υπέρμαχος των δικαιωμάτων των γυναικών και των Αφροαμερικανών και το μήνυμά της είναι ένα μήνυμα ελπίδας και ενότητας για την Αμερική την εποχή του μεγάλου εθνικού διχασμού της».

Εν τω μεταξύ, η τραγουδίστρια Kέιτι Πέρι δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, όπου τραγουδά «Είναι ένας κόσμος για γυναίκες και είσαι τυχερή που ζεις σε αυτόν»
Αντιδρώντας στην απόφαση του προέδρου Μπάιντεν να παραιτηθεί, ο παρουσιαστής του talk show και κωμικός Τζον Στιούαρτ δημοσίευσε μία μονολεκτική ανάρτηση στο X. «Θρύλος», έγραψε

Και η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και τραγουδίστρια Μπάρμπαρα Στρέιζαντ έγραψε στο X: «Ο Τζο Μπάιντεν θα μείνει στην ιστορία ως ένας άνθρωπος που πέτυχε σημαντικά επιτεύγματα στην τετραετή θητεία του. Θα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη της δημοκρατίας μας»