Αποφάσισε στα 70 της να γίνει μοντέλο και έγινε viral

Μέσα σε μια στιγμή άλλαξε η ζωή της
1'

Μια συνταξιούχος λέει ότι πέρασε τη ζωή της με χαμηλή αυτοεκτίμηση, ωστόσο όλα άλλαξαν όταν ένας άγνωστος την έβγαλε φωτογραφία στο δρόμο

Η Ιρλανδή Anne Flanagan δεν είχε κάνει ποτέ στο παρελθόν το μοντέλο και πάντα θεωρούσε τον εαυτό της πιο «κλειστό» άτομο.

Αλλά μετά από μια τυχαία συνάντηση τον Ιανουάριο με έναν φωτογράφο στο Μπέλφαστ, βρήκε την αυτοπεποίθησή της - και την επιθυμία να διασκεδάσει λίγο.

«Είδα κάποιον να έρχεται προς το μέρος μου με μια κάμερα», είπε ο 70χρονος, ο οποίος πάντα χαίρεται να βοηθά έναν τουρίστα δίνοντας οδηγίες.

Ο Christopher Ward δεν χρειαζόταν οδηγίες. Της είπε ότι διευθύνει τη σελίδα στο Instagram Model Strangers και ήθελε να τραβήξει τη φωτογραφία της. Μόλις της έδειξε τον λογαριασμό, είπε ναι - και η ανάρτηση έγινε viral.

Η Anne ενθουσιάστηκε λέγοντας πόσο δυναμικές οι φωτογραφίες τους έκαναν να νιώθουν. Σύντομα, ο κόσμος άρχισε να την αναγνωρίζει στο δρόμο.

«Με σταμάτησαν σε ένα καφενείο και αυτή η κυρία είπε: «Είσαι η Άννα;»

Το SWNS ανέφερε ότι «την άρπαξαν γρήγορα ένα πρακτορείο μοντέλων, μια μάρκα ρούχων και μια επίδειξη μόδας σε εμπορικό κέντρο».