Μπραντ Πιτ: Η 18χρονη κόρη του Σιλό δε θέλει ούτε να τον ξέρει - Ο λόγος που άλλαξε επίθετο

Η 18χρονη κόρη της Aντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, Σιλό επέλεξε να αλλάξει το επίθετο του μπαμπά της μετά από μία σειρά από «επώδυνα γεγονότα»
AP
3'

Ο δικηγόρος της Σιλό, κόρης της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ προχώρησε σε νέα δήλωση σχετικά με τη «σημαντική απόφασή της» να αφήσει το επίθετο του πατέρα της. Η 18χρονη - η οποία είναι ένα από τα έξι παιδιά του πρώην ζευγαριού - υπέβαλε αίτηση για την αλλαγή του ονόματος στα γενέθλιά της φέτος, στις 27 Μαΐου. Ανακοινώθηκε δημόσια με νομική ειδοποίηση στους Los Angeles Times.

Σχετικά με την αλλαγή του ονόματος, σε ανακοινωθέν εκ μέρους της έφηβης, ο δικηγόρος της Σιλό, Peter Levine, είπε ότι «έλαβε μια ανεξάρτητη και σημαντική απόφαση μετά από οδυνηρά γεγονότα», προσθέτοντας ότι «απλώς ακολουθούσε τη νομική διαδικασία» όταν δημοσίευσε τις πληροφορίες.

«Η Σιλό Τζολί δεν έβγαλε αγγελία αναγγέλλοντας την αλλαγή ονόματος και δεν έκανε καμία αναφορά στον Τύπο που να είναι ανακριβής», διευκρίνισε ο Λεβίν σύμφωνα με το People. «Ως δικηγόρος της, είμαι υποχρεωμένος να δημοσιεύσω νομική ειδοποίηση επειδή ο νόμος στην Καλιφόρνια to απαιτεί από οποιονδήποτε θέλει να αλλάξει το όνομά του. Αυτή η νομική ειδοποίηση δημοσιεύτηκε στους Los Angeles Times, όπως απαιτείται».

Εκτός από τη Σιλό το πρώην ζεύγος έχει τους γιους Mάντοξ και Παξ, τις κόρες Παξ και Ζαχάρα και τα δίδυμα Βίβιεν και Νοξ. Η Ζαχάρα και η Βίβιεν έχουν επίσης αφαιρέσει το Πιτ από τα ονόματά τους, αν και δεν είναι σαφές εάν η Βίβιεν έκανε την αλλαγή νόμιμα. Ο Πιτ δεν έχει «σχεδόν καμία επαφή» με τα μεγαλύτερα παιδιά του, σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά.

Ένα μήνα αφότου η Σιλό κατέθεσε αίτηση αλλαγής για το επίθετό της, μια πηγή αποκάλυψε στο People ότι η σχέση του ηθοποιού με τα μεγαλύτερα παιδιά του παραμένει τεταμένη. «Δεν έχει σχεδόν καμία επαφή με τα ενήλικα παιδιά. Η ενασχόλησή του με τα μικρότερα παιδιά είναι πιο περιορισμένη τους τελευταίους μήνες λόγω του φορτωμένου προγράμματός του» αποκάλυψε οικείος του

Η Aντζελίνα Τζολί υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον ηθοποιό το 2019 μετά από πέντε χρόνια γάμου. Ο έρωτάς τους κατέληξε σε μια πολυετή δικαστική διαμάχη και τα παιδιά τους φαίνεται να έχουν πάρει θέση. Οι δύο ηθοποιοί έχουν εγκλωβιστεί σε μια σκληρή μάχη για τον γαλλικό αμπελώνα και το σπίτι τους αφότου η σταρ του Tomb Raider πούλησε το μερίδιό της ύψους 64 εκατομμυρίων δολαρίων στον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Γιούρι Σέφλερ το 2021. Ακολούθησαν εκατέρωθεν μηνύσεις.

Η Τζολί ζητά τώρα από τον Πιτ να «τερματίσει τη μάχη» και να αποσύρει τη μήνυση εναντίον της για να επιτρέψει στην οικογένειά τους να «θεραπευθεί». Ωστόσο, πηγές είπαν στην DailyMail.com ότι ο σταρ του «Fight Club» «δεν έχει πρόθεση» να τα παρατήσει, υποστηρίζοντας ότι η Τζολί έκανε την έκκληση μόνο αφού συνειδητοποίησε ότι δεν θα κερδίσει όλα όσα πίστευε προηγουμένως.

«Ο Μπραντ δεν πρόκειται να παραιτηθεί από αυτή τη μήνυση – γιατί να το κάνει; Αυτή ήταν μια πολύ τυπική επιχειρηματική διαμάχη, αλλά δυστυχώς, η Aντζελίνα εισήγαγε προσωπικά στοιχεία που προορίζονται για ένα δικαστήριο διαζυγίου», αποκάλυψε άτομο κοντά στο πρώην ζεύγος.