Πρίγκιπας Τζορτζ: Ο μελλοντικός βασιλιάς έκλεισε τα 11 - Η νέα ασπρόμαυρη φωτογραφία γενεθλίων

Το Παλάτι του Κένσινγκτον έδωσε στη δημοσιότητα μια νέα φωτογραφία του πρίγκιπα Τζορτζ για να γιορτάσει τα 11α γενέθλιά του. Την τράβηξε η ίδια η πριγκίπισσα της Ουαλίας νωρίτερα αυτό το μήνα 
O πρίγκιπας Τζορτζ έκλεισε τα 11
2'

Στις 22 Ιουλίου του 2013 η Κέιτ Μίντλετον έφερε στον κόσμο τον πρωτότοκο γιο της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και σήμερα 11 χρόνια μετά γιόρτασαν τα γενέθλιά του με κάθε επισημότητα, σε μία δύσκολη στιγμή που έφερε όμως την οικογένεια πιο κοντά.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ έκλεισε τα 11 το Παλάτι του Κένσινγκτον έδωσε στη δημοσιότητα μια νέα ασπρόμαυρη φωτογραφία του μελλοντικού βασιλιά. Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας μοιράστηκαν μια νέα φωτογραφία του μεγαλύτερου παιδιού τους, το οποίο είναι ντυμένο με κοστούμι και λευκό πουκάμισο με ανοιχτό λαιμό. Φοράει κάτι που μοιάζει με...βραχιόλι φιλίας και είναι ένας γοητευτικός νεαρός που μάλλον μοιάζει στον μπαμπά του.

Χαμογελώντας στην κάμερα με καλοχτενισμένα μαλλιά, ο Πρίγκιπας κλείνει λίγο τα μάτια του από τον ήλιο και δείχνει χαλαρός σε μια αισθητά πιο ώριμη πόζα από τις προηγούμενες επίσημες φωτογραφίες του που κυκλοφόρησαν από το παλάτι. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από την πριγκίπισσα νωρίτερα αυτό το μήνα στο Windsor, όπου η οικογένεια ζει στο Adelaide Cottage.

Θυμίζει ελαφρώς το ασπρόμαυρο πορτρέτο ενός νεαρού πρίγκιπα Ουίλιαμ στα 21α γενέθλιά του από τον Τεστίνο αναμειγνύοντας την επισημότητα ενός κοστουμιού με μια ελαφρώς χαλαρή πόζα

«Ευχόμαστε στον πρίγκιπα Τζορτζ πολύ ευτυχισμένα 11α γενέθλια σήμερα» γράφει η ανάρτηση του πριγκιπικού ζεύγους στο Instagram. Οι οικογενειακές αναρτήσεις των Ουίλιαμ και Κέιτ με τα παιδιά τους, είναι συχνές. Πρόσφατα τίμησαν τη Γιορτή του Πατέρα με μια συγκινητική φωτογραφία στο Instagram και τη φράση «μπαμπά σε αγαπάμε». Στη φωτογραφία την οποία τράβηξε φέτος η Κέιτ Μίντλετον, οι πρίγκιπες Τζορτζ και Λούις και η πριγκίπισσα Σάρλοτ είναι αγκαλιασμένοι με τον πατέρα τους με φόντο τη θάλασσα.

Τα γενέθλια του Πρίγκιπα μπορεί φέτος να είναι λίγο διαφορετικά για την οικογένεια, η οποία πέρασε μια δύσκολη χρονιά και τώρα απολαμβάνει οικογενειακές τις καλοκαιρινές διακοπές του σχολείου. Ο νεαρός πρίγκιπας, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις ήταν στο πλευρό της μητέρας τους καθώς εκείνη αναρρώνει στο σπίτι από μια σοβαρή επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και στη συνέχεια από μια προληπτική χημειοθεραπεία.

Η οικογένεια επανεμφανίστηκε στη δημόσια ζωή αυτό το καλοκαίρι, πρώτα με μια εμφάνιση στο Trooping the Color και στη συνέχεια με πολλές εξόδους για τα παιδιά μεταξύ άλλων σε μια συναυλία της Tέιλορ Σουίφτ.