Κάμαλα Χάρις: Συγκέντρωσε 50 εκατομμύρια δολάρια σε λιγότερο από ένα 24ωρο

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις συγκέντρωσε 49,6 εκατομμύρια δολάρια για την προεδρική της εκστρατεία, μετά τη δημόσια υποστήριξη του Τζο Μπάιντεν

H Kάμαλα Χάρις
H Kάμαλα Χάρις
ΑΡ
1'

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις συγκέντρωσε 49,6 εκατομμύρια δολάρια για την προεδρική της εκστρατεία σε λιγότερο από μία ημέρα, αφότου ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν αποχώρησε από την κούρσα και την ενέκρινε ως υποψήφια των Δημοκρατικών, δήλωσε εκπρόσωπος της εκστρατείας του Μπάιντεν τη Δευτέρα.

«Από τη στιγμή που ο πρόεδρος ενέκρινε την αντιπρόεδρο Χάρις χθες το απόγευμα, οι Αμερικανοί πολίτες έδωσαν 49,6 εκατομμύρια δολάρια σε δωρεές βάσης στην εκστρατεία της», είπε ο εκπρόσωπος, αναφερόμενος στους απλούς πολίτες.

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ κινήθηκε γρήγορα, σε μία προσπάθεια να «κλειδώσει» την υποψηφιότητα των Δημοκρατικών για την προεδρία, αμέσως μετά την απόφαση του προέδρου Μπάιντεν να εγκαταλείψει την υποψηφιότητά του για επανεκλογή ενόψει της αυξανόμενης αντιπολίτευσης από το ίδιο του το κόμμα.

Η 59χρονη Χάρις αναμένεται να μιλήσει σήμερα στον Λευκό Οίκο. Αξιωματούχοι της εκστρατείας και σύμμαχοι έχουν ήδη κάνει εκατοντάδες κλήσεις εκ μέρους της, προτρέποντας τους εκλέκτορες στο συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος τον επόμενο μήνα να τη στηρίξουν.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή