Απρέπεια του Φειδία Παναγιώτου: Για απαξίωση τον καταγγέλλουν συγγενείς αγνοουμένων της Κύπρου

Η ανακοίνωση των συγγενών των αγνοουμένων της Κύπρου για τον νεαρό ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου μετά τη στάση του και τα λόγια του προς αυτούς

Ο ευρωβουλευτής της Κύπρου Φειδίας Παναγιώτου

Instagram
1'

Σκληρή χαρακτηρισμοί και ευθεία επίθεση προς τον ευρωβουλευτή, Φειδία Παναγιώτου εξαπέλυσαν οι συγγενείς αγνοουμένων στην Κύπρο.

Ειδικότερα, το σωματείο «Σύνδεσμος Συζύγων και Τέκνων Αγνοουμένων» της Κύπρου έκανε μία ανακοίνωση με βαριές κατηγορίες κατά του 24χρονου ευρωβουλευτή, βάσει του οποίου, ο Φειδίας Παναγιώτου μίλησε με πλήρη απαξίωση στους ανθρώπους που του ζήτησαν να προωθήσει το θέμα των αγνοουμένων στο Ευρωκοινοβούλιο.

Το παραπάνω σημειώθηκε στην εκδήλωση που διοργανώθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή στη μεγαλόνησο, στο Προεδρικό Μέγαρο το περασμένο Σάββατο (20.07.2024).

Συγκεκριμένα ο γνωστός Youtuber, χλεύασε και ειρωνεύτηκε τα παιδιά των αγνοουμένων χρησιμοποιώντας ειρωνικές φράσεις, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου και εγώ έχω θείο αγνοούμενο αλλά δεν κάνω έτσι», φέρεται πως είπε. Μάλιστα, απευθυνόμενος σε κόρη ενός από τους αγνοούμενους είπε: «Ποια νομίζεις ότι είσαι; Δεν είσαι μόνο εσύ κοπέλα μου που είσαι ορφανή».

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Συζύγων και Τέκνων Αγνοουμένων

Παρά το ότι ο Φειδίας Παναγιώτου έχει κληθεί να απαντήσει, μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει κάποια εξήγηση.

Σχετικές ειδήσεις