Νάνσι Πελόζι: Απόλυτη στήριξη στην Κάμαλα Χάρις - «Θα μας οδηγήσει στη νίκη τον Νοέμβριο»

Τη στήριξη της στο πρόσωπο της Κάμαλα Χάρις εκφράζει ανοιχτά η Νάνσι Πελόζι, στο δρόμο για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Νάνσι Πελόζι: Απόλυτη στήριξη στην Κάμαλα Χάρις - «Θα μας οδηγήσει στη νίκη τον Νοέμβριο»
1'

Ανοιχτά στηρίζει την υποψηφιότητα της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Nάνσι Πελόζι στην εκλογική μάχη για την προεδρία.

«Με απέραντη περηφάνια και απεριόριστη αισιοδοξία για το μέλλον της χώρας μας, υποστηρίζω την Αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις για Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι θα μας οδηγήσει στη νίκη τον Νοέμβριο», αναφέρει συγκεκριμένα η κυρία Πελόζι σε ανάρτηση της στο Χ.

«Δεν μπορείς να νικήσεις τον Τραμπ»

Να σημειωθεί ότι και η ίδια η Πελόζι είχε ασκήσει πίεση στον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να αποσύρει την υποψηφιότητα του ώστε να βρεθεί ένας πιο δυνατός αντίπαλος απέναντι στον Ντόναλντ Τραμπ.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ιδιωτικής συνομιλίας είχε πει στον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν ότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι δεν μπορεί να νικήσει τον Ντόναλντ Τραμπ και ότι ενδεχομένως μειώνει δραμτικά τις πιθανότητες των Δημοκρατικών να κερδίσουν τη Βουλή τον Νοέμβριο εάν συνεχίσει να επιδιώκει δεύτερη θητεία, σύμφωνα με τέσσερις πηγές, ανέφερε μεταξύ άλλων το CNN.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή