«Έσβησε» στα 27 της γνωστή πρωταγωνίστρια ριάλιτι - «Σου έκλεψαν τη ζωή σε τόσο τρυφερή ηλικία»

Η σταρ του ριάλιτι «16 & Pregnant», Autumn Crittendon πέθανε στα 27 της χρόνια. Η μητέρα τριών παιδιών «έσβησε» ξαφνικά στο σπίτι μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας

«Έσβησε» στα 27 της γνωστή πρωταγωνίστρια ριάλιτι - «Σου έκλεψαν τη ζωή σε τόσο τρυφερή ηλικία»
3'

Η σταρ του αμερικανικού ριάλιτι «16 and Pregnant» Autumn Crittendon πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 27 ετών. Το TMZ αναφέρει ότι η μητέρα τριών παιδιών πέθανε το Σάββατο σε ένα σπίτι στο οποίο ζούσε με τα τρία της παιδιά, τη μαμά και τον πατριό της στην κομητεία Henrico της Βιρτζίνια.

Βρέθηκε να μην ανταποκρίνεται στην κρεβατοκάμαρά της από τον πατριό της, με τους γιατρούς που έσπευσαν να επιχειρούν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση χωρίς αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας πριν από το θάνατό της - όπως διαβήτη, προβλήματα με τα νεφρά και υψηλή αρτηριακή πίεση.

Υποστηρίστηκε επίσης ότι ειχε πρόσφατα αρρωστήσει, παραπονιόταν για προβλήματα στομάχι και ήθελε να δει γιατρό. Εμφανίστηκε στην 5η σεζόν του επιτυχημένου σόου που την κατέγραψε να γεννάεο τον μεγαλύτερο γιο της, τον 10χρονο σήμερα Ντρέικ, τον οποίο υποδέχτηκε με τον τότε φίλο της Ντάστιν Φράνκλιν.

Η Autumn είχε επίσης έναν άλλο γιο και μια κόρη ηλικίας έξι ετών. Τον θάνατό της ανακοίνωσε η αδερφή της Misty σε μια διαγραμμένη πλέον ανάρτηση στο Facebook. Η αιτία θανάτου είναι προς το παρόν άγνωστη.

Η Misty έγραψε: «Στην πιο αγαπημένη μου αδερφή, τη δίδυμη μου, τη βράχο μου, τη μητέρα μου, τον κόσμο μου, τη μόνη που με βοήθησε και σήκωσε το μεγαλύτερο μέρος του παιδικού μου τραύματος, που τα άντεξε όλα μαζί μου...Σου έκλεψαν τη ζωή σε τόσο τρυφερή ηλικία»

«Έφυγες πριν προλάβει κανείς να σε αποχαιρετήσει... πόσο πολύ σε αγαπάμε.. πόσο καταπληκτική είσαι και πόσο περήφανοι είμαστε για σένα που έμεινες νηφάλια σε μερικά από τα πιο δύσκολα σημεία της ζωής σου, πόσο μακριά έχεις φτάσει, πόσο ευγνώμονες είμαστε που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια μαζί σου, πόσο περήφανοι είμαστε για σένα ως μητέρα, πόσο ευγνώμονες είμαστε για τα 3 μικροσκοπικά κομμάτια της καρδιάς σου που περπατούν ακόμα σε αυτή τη γη».

Αναπολώντας την καταστροφική στιγμή που έμαθε για τον θάνατο της αδερφής της, έγραψε: «Πήδηξα έξω από το φορτηγό μόλις μπορούσα για να παρακαλέσω τους γιατρούς και τους αστυνομικούς να μου πουν ότι είσαι καλά και απλώς δούλευαν για να σε κρατήσουν ζωντανή εκεί μέσα.. Αλλά ο χειρότερος φόβος μου επιβεβαιώθηκε και κατέρρευσα στο δρόμο.

Πήγα κάτω από το διάδρομο για να ελέγξω τα δωμάτια για να βεβαιωθώ ότι δεν κρυβόσουν εκεί πίσω, αλλά ήταν άδεια....Σε καμία περίπτωση αυτή είναι η πραγματική ζωή. Δεν είναι αληθινό. Παρακαλώ τον Θεό να σε φέρει πίσω.. Είδα το πουκάμισο που φορούσες και το κράτησα τόσο σφιχτά, το μύρισα τόσο καιρό όσο στεκόμουν άδεια, διαλυμένη, επιτρέποντας τελικά στον εαυτό μου για μια στιγμή να διαλυθεί ενώ ήξερα ότι τα παιδιά ήταν καλά και ήμουν μόνη. Θα κρατάω αυτό το πουκάμισο κοντά στην καρδιά μου για πάντα.

«Θα βεβαιωθούμε ότι αυτά τα μωρά είναι καλά. Η μνήμη σου δεν θα εξασθενίσει με τον καιρό. Θα ζει κάθε στιγμή της κάθε μέρας ».

Η σειρά που έπαιζε «φώτιζε» την επικείμενη μητρότητα ενώ η σχέση της με τον Φράνκλιν κατέρρευσε. Εκείνος ήταν άνεργος και κάπνιζε τακτικά μαριχουάνα -την οποία λέει ότι δεν θα την κόψει όταν γεννηθεί το μωρό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή