Ντεβλέτ Μπαχτσελί κατά της Βανδή: «Ασέβεια, παράδειγμα ανηθικότητας που δοκιμάζει την υπομονή μας»

Ο κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί έβαλε στο στόχαστρο τον υπουργό Άμυνας της Ελλάδας, Νίκο Δένδια αλλά και τη Δέσποινα Βανδή

Ντεβλέτ Μπαχτσελί κατά της Βανδή: «Ασέβεια, παράδειγμα ανηθικότητας που δοκιμάζει την υπομονή μας»
1'

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί έβαλε στο στόχαστρο τον υπουργό Άμυνας της Ελλάδας, Νίκο Δένδια αλλά και τη Δέσποινα Βανδή μετά την άρνησή της να εμφανιστεί στο Τσεσμέ της Τουρκίας, μπροστά από τη γιγαντοαφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ. (διάβασε εδώ το παρασκήνιο)

Σε συνέντευξη Τύπου, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί είπε: «Οι δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Άμυνας Νίκου Δένδια είναι γεμάτες αγένεια, αλαζονεία και παραλήρημα. Η ειρηνευτική επιχείρηση της 20ης Ιουλίου τερμάτισε τις απόπειρες γενοκτονίας. Οι εχθροί των Τούρκων είναι ανήσυχοι και έχουν χάσει τον ύπνο τους».

Αναφορικά με τη Δέσποινα Βανδή και την πρόσφατη άρνησή της να συμμετέχει σε συναυλία στην Σμύρνη, ο κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επεσήμανε: «Η ασέβεια της Ελληνίδας τραγουδίστριας προς την τουρκική σημαία και την αφίσα του Ατατούρκ είναι άλλο ένα παράδειγμα ανηθικότητας που δοκιμάζει την υπομονή μας».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή