Η συγκλονιστική ιστορία δύο αδερφών: Είχαν όνειρο τους Ολυμπιακούς, αλλά μόνο η μία τα κατάφερε

Οι αδελφές, Κέλσι 32 ετών και 'Εριν 30 περιγράφονται ως απίστευτα δεμένες και πέρασαν μαζί από τις τάξεις των νέων, κερδίζοντας αργότερα κολλεγιακά πρωταθλήματα

Η συγκλονιστική ιστορία δύο αδερφών: Είχαν όνειρο τους Ολυμπιακούς, αλλά μόνο η μία τα κατάφερε
1'

Έκανε την υπέρτατη θυσία ώστε η αδερφή της να μπορέσει να πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού με την ομάδα κωπηλασίας των ΗΠΑ.

Η Κέλσι και η Έριν Ρίλικ ήλπιζαν να είναι μέρος της ομάδας αυτό το καλοκαίρι και επρόκειτο να ανταγωνιστούν για την τελευταία θέση επιλογής - πριν αποσυρθεί η μία.

Καμία από τις αδελφές δεν έχει πάει ποτέ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι η σωστή απόφαση», δήλωσε η Έριν στο CT Insider. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη για εκείνη. Νομίζω ότι είναι ένα όνειρο που είχαμε και οι δύο. Νομίζω ότι στο τέλος της ημέρας οι γονείς μας μπορούν να πάνε να δουν και να υποστηρίξουν μία από εμάς, και νομίζω ότι αυτό είναι απίστευτο και γι' αυτό είμαι χαρούμενη.

Οι αδελφές, Κέλσι 32 ετών και 'Εριν 30 περιγράφονται ως απίστευτα δεμένες και πέρασαν μαζί από τις τάξεις των νέων, κερδίζοντας αργότερα κολλεγιακά πρωταθλήματα.

Στη συνέχεια, η Κέλσι έκανε ένα τριετές διάλειμμα από το άθλημα μετά το κολέγιο, ενώ η Έριν συμμετείχε στα παγκόσμια πρωταθλήματα του 2018 και του 2019.

Είναι η Κέλσι, όμως, που θα πάει στο Παρίσι, και έχει σαφώς ανάμεικτα συναισθήματα γι 'αυτό, δηλώνοντας πως η «απόσυρση» της αδερφής της θα είναι πάντα ένας αστερίσκος στην προσπάθειά της. Η Έριν δεν θα παρευρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι αγώνες κωπηλασίας γυναικών θα ξεκινήσουν στις 27 Ιουλίου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή