Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον: Η ανάρτηση στα social media και το... ατόπημα που σχολιάστηκε

Στην ανάρτηση φαίνονται τα δύο από τα τρία παιδιά του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον να παρακολουθούν τον τελικό του Euro 2024
Instagram
1'

Ένα τρυφερό στιγμιότυπο μοιράστηκαν στα social media ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, στο οποίο αποτυπώνονται τα δύο από τα τρία παιδιά τους, ο Πρίγκιπας Λούις και η Πριγκίπισσα Σαρλότ να παρακολουθούν τον τελικό του Euro μεταξύ Αγγλίας και Ισπανίας. Ωστόσο αυτό που προκάλεσε πολλά σχόλια και απορίες ήταν… η τηλεόραση και ειδικότερα το μέγεθος αυτής!

«Υποθέτω ότι η Κέιτ έχει τα λεφτά για να αγοράσει μια μεγαλύτερη τηλεόραση» έγραψε ένας χρήστης, ένας άλλος συμφώνησε πως «αυτή η οθόνη δεν πρέπει να είναι ούτε 40 ίντσες», ενώ κάποιοι γκρίνιαξαν που έπρεπε τα παιδιά να κάθονται τόσο κοντά στην τηλεόραση για να δουν το παιχνίδι. Βρέθηκε και κάποιος να σχολιάσει τα νούμερα στις φανέλες που φορούσαν τα παιδιά, λέγοντας «ευτυχώς που δεν κάθονται ανάποδα γιατί θα ήταν άβολο το 69».

Να σημειωθεί πως οι αριθμοί στις φανέλες των παιδιών ήταν οι ηλικίες τους. Μέσω των social media, τόσο ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ όσο και η Πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον επαίνεσαν τους άνδρες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ που έχασαν με 2-1, λέγοντας: «Αγγλία, η ομαδική δουλειά, το σθένος και η αποφασιστικότητά σας ήταν έμπνευση για όλους μας, μικρούς και μεγάλους. Συγχαρητήρια στην Ισπανία».

*Με πληροφορίες από mirror.co.uk