Ηνωμένες Πολιτείες: Έκπληξη για οδηγό Uber που παρέλαβε έναν φίλο από τα παλιά – Η αντίδρασή του

Φοβερό περιστατικό σε βόλτα με ταξί στο Ντάλας των Ηνωμένων Πολιτειών.
TikTok.
1'

Viral έγινε μία… κούρσα οδηγού Uber στο Ντάλας των Ηνωμένων Πολιτειών. Συγκεκριμένα, ο Ντάνι Μπλάντον, ηλικίας 51 ετών, παρέλαβε τον επιβάτη Τζον Τζόνσον με προορισμό το Southwestern Medical Center.

Ο Μπλάντον, που δεν είδε το πρόσωπο εκείνου που παρέλαβε κατευθείαν, άρχισε την κουβέντα καθώς οδηγούσε. Μιλώντας στο περιοδικό People, είπε ότι ο Τζόνσον ήταν το τελευταίο δρομολόγιο της ημέρας και αρχικά σκέφτηκε ότι ο επιβάτης του φαινόταν οικείος. «Σκέφτηκα για λίγο: Γνωρίζω αυτόν τον τύπο;». Αλλά μετά θυμάται ότι σκέφτηκε: «Όχι, δεν μπορεί να είναι. Δεν ξέρω κανέναν εδώ (σ.σ. σε αυτό το μέρος του Νότιου Τέξας)».

Ωστόσο, ο επιβάτης ρώτησε τον οδηγό αν είχαν συναντηθεί πριν, κάτι που οδήγησε στον Μπλάντον να κοιτάξει πάνω από τον ώμο του, να κοιτάξει πίσω στο τιμόνι και να… τρελαθεί από χαρά, καθώς έδωσαν τα χέρια και άρχισαν να γελούν.

Φτάνοντας στο τέλος της βόλτας με το Uber, οι δύο τους αντάλλαξαν αριθμούς και υποσχέθηκαν να κρατήσουν επαφή, ενώ ο Μπλάντον ήταν τόσο ενθουσιασμένος που δημοσίευσε το βίντεο της βόλτας τους στο Facebook για να μπορεί να το δει η οικογένειά του. Τελικά, το έβαλε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok.

https://www.tiktok.com/@danny.b106/video/7382205708680301854