Tραμπ: «Η Κάμαλα Χάρις είναι τρελή της ριζοσπαστικής Αριστεράς που θέλει να εκτελούνται μωρά»

Περιγράφοντας την Κάμαλα Χάρις ως την «υπερφιλελεύθερη κινητήρια δύναμη πίσω από κάθε καταστροφή του Μπάιντεν», ο Ντόναλντ Τραμπ την επέκρινε για τη στάση της υπέρ των αμβλώσεων

O Nτόναλντ Τραμπ
O Nτόναλντ Τραμπ
Associated Press
2'

Ο Ντόναλντ Τραμπ, μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στη Βόρεια Καρολίνα, αποκάλεσε την Κάμαλα Χάρις «τρελή της ριζοσπαστικής αριστεράς» και είπε οτι η υποψήφια για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών τάσσεται υπέρ της «εκτέλεσης» μωρών. Ο Τραμπ, την Τετάρτη (25 Ιουλίου) εξαπέλυσε σειρά φραστικών επιθέσεων κατά της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, στην πρώτη του ομιλία από τότε που έγινε η de facto υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για τις εκλογές του Νοεμβρίου.

«Αν μπει στην κούρσα, θα ήταν η πιο ριζοσπαστική, ακροαριστερή εξτρεμίστρια που έχει καταλάβει ποτέ τον Λευκό Οίκο. Δεν υπήρξε ποτέ τρελός σαν αυτήν στον Λευκό Οίκο, αν και είχαμε αρκετούς». Την επέκρινε επίσης για τη στάση της υπέρ των αμβλώσεων.

Υποστήριξε ότι η Χάρις ήθελε «αποβολές στον όγδοο και ένατο μήνα της εγκυμοσύνης», καθώς και «μέχρι τη γέννηση, ακόμη και μετά τη γέννηση». Ο Τραμπ το χαρακτήρισε αυτό ως «εκτέλεση ενός μωρού». «Είναι μια ριζοσπαστική αριστερή τρελή που θα καταστρέψει τη χώρα μας» και «δεν πρόκειται να το αφήσουμε να συμβεί», είπε στο πλήθος.

Κατηγορώντας την ότι συγκάλυπτε την «ψυχική ακαταλληλότητα» του Τζο Μπάιντεν, είπε ότι τα αφεντικά του Δημοκρατικού Κόμματος ήταν πίσω από την απόφαση του νυν προέδρου των ΗΠΑ να παραιτηθεί από την εκλογική μάχη. «Λοιπόν τώρα φέρνουν αυτή που είναι χειρότερη από αυτόν. Είναι χειρότερη από αυτόν επειδή είναι fake φιλελεύθερος. Ξέρεις, δεν ήταν τόσο φιλελεύθερος. Ήταν fake. Αυτή είναι αληθινή φιλελεύθερη. Είναι πραγματικά φιλελεύθερη. Είναι πολύ χειρότερη από αυτόν».

Πιστός στο στυλ και την παρακαταθήκη του, ο Τραμπ έδωσε στη νεά του πολιτική αντίπαλο ένα νέο ψευδώνυμο. Ο 78χρονος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος στο παρελθόν είχε αποκαλέσει τον Μπάιντεν «Κοιμίση Τζο», έδωσε στη Χάρις το παρατσούκλι «Kάμαλα που λέει ψέματα» (lyin' Kamala)

Κατηγορώντας την ασιατικής καταγωγής ηγέτη των Δημοκρατικών ως «ανίκανη να ηγηθεί», ισχυρίστηκε ότι το ιστορικό της στα σύνορα επέτρεψε τις κοινότητες να «καταστραφούν» από το έγκλημα των μεταναστών. «Θα καταστρέψει τη χώρα μας αν εκλεγεί ποτέ», υποστήριξε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή