Κιμ Καρντάσιαν: Αυτοαποκαλείται «σεξοβόμβα» και ποζάρει με αποκαλυπτικό μπικίνι

Η Κιμ Καρντάσιαν ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη με τις τελευταίες τις πόζες με μπικίνι από την Ιταλία, ενώ αποκάλεσε τον εαυτό της «σεξοβόμβα»

Κιμ Καρντάσιαν: Αυτοαποκαλείται «σεξοβόμβα» και ποζάρει με αποκαλυπτικό μπικίνι
AP
2'

Η Kιμ Καρντάσιαν πόζαρε με ένα μαύρο αποκαλυπτικό μπικίνι σε μία σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram. Υπαινίχθηκε επίσης παιχνιδιάρικα ότι είναι έτοιμη να εμφανιστεί στο ριάλιτι γνωριμιών Love Island, γράφοντας στη λεζάντα: «Μόλις μπήκε μια σεξοβόμβα στη βίλα».

Η «σεξοβόμβα» είναι ένας διαγωνιζόμενος που μπαίνει στη βίλα του Love Island αργότερα στο παιχνίδι, σε αντίθεση με το να είναι μέρος του αρχικού καστ. Για να παραμείνει, συνήθως πρέπει να αποπλανήσει κάποιον και να τον απομακρύνει από τον σύντροφό τους. Η μαμά τεσσάρων παιδιών - που πρόσφατα έδωσε το παρών στην Ιταλία, σε μία επετειακή συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι, κατά τις ευρωπαϊκές διακοπές της - ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα ζευγάρι γόβες

https://www.instagram.com/p/C90Rqz1yaD9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η πρώην σύζυγος του Kάνιε Γουεστ πόζαρε σε έναν τοίχο με τούβλα στολισμένο με λουλούδια, ενώ αργότερα χαλάρωσε σε μια ξαπλώστρα, κάνοντας μια σειρά από σέξι πόζες. Την προηγούμενη μέρα μοιράστηκε επίσης αρκετές ασπρόμαυρες λήψεις με τη λεζάντα «αργά τη νύχτα στην Ιταλία».

Επίσης έκανε τη φαντασία των 361 εκατομμυρίων θαυμαστών και των οπαδών της να οργιάσει καθώς οι εικόνες την έδειχναν να αγκαλιάζει έναν άντρα, ο οποίος ωστόσο όπως αποδείχθηκε ήταν ο επί χρόνια κομμωτής και φίλος της Κρις Άπλετον, 41 ετών. Οι δυο τους πόζαραν δίπλα σε ένα παλιομοδίτικο τζουκ μποξ, με μια φίλη να στέκεται στην άλλη πλευρά.

kim.jpg

Η Kιμ απολάμβανε τις διακοπές της στην Ευρώπη και νωρίτερα αυτή την εβδομάδα μαζί με την αδερφή της Kλόε Καρντάσιαν 40, παρακολούθησαν τη συναυλία για την 30η επέτειο του Aντρά Μποτσέλι στο Teatro del Silenzio στην Τοσκάνη. Η Kιμ έμοιαζε με Ιταλίδα σταρ του κινηματογράφου με ένα βαθύ μαύρο φόρεμα με λογότυπο Gucci με ένα ασορτί φουλάρι της ίδιας μάρκας φορεμένο πάνω από τα μαλλιά της.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Kιμ και η Κλόι ταξίδεψαν επίσης στην Ινδία για τον γάμο του Aναντ Αμπάνι, του γιου του πλουσιότερου άνδρα της Ινδίας, και της Ραντικα Μέρτσαντ, κόρης ενός πλούσιου μεγιστάνα των φαρμακευτικών προϊόντων.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή