Χάλι Μπέρι: Γιόρτασε τα 20 χρόνια από τον ρόλο της ως Catwoman - Hμίγυμνη με δύο αδέσποτα γατάκια

Η Χάλι Μπέρι επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο να γιορτάσει τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την εποχή του ρόλου της ως Catwoman.

H Χάλι Μπέρι
H Χάλι Μπέρι
AP
1'

Πιο σέξι από ποτέ, η 57χρονη ηθοποιός Χάλι Μπέρι επιστράτευσε δύο γάτες για να κρύψει τα απόκρυφα σημεία του κορμιού της στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram.

«Ακόμα μιάου… Πέρασαν 20 χρόνια από τότε που είχα την τιμή να ζωντανέψω έναν χαρακτήρα-σύμβολο» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η διάσημη πρωταγωνίστρια. «Θα είναι πάντα στην καρδιά μου και θα είμαι για πάντα η Patience Phillips δηλαδή η Catwoman!» συμπλήρωσε στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/C9xjZ_IRLx7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσον για τα δύο διάσημα πλέον γατάκια που εμφανίστηκαν στις φωτογραφίες η Αμερικανίδα ηθοποιός εξήγησε ότι ήταν δύο αδέσποτα που εμφανίστηκαν στην αυλή της αναζητώντας τη μητέρα τους.

«Θα ήθελα να σκηνοθετήσω μια ταινία για την Catwoman. Όπως οραματίστηκα την ιστορία του «Bruised», που σκηνοθέτησα για ένα 25χρονο κορίτσι από την Ιρλανδία, έτσι θα ήθελα να γυρίσω πίσω και να οραματιστώ την Catwoman. Θα ήθελα να την βάλω να σώζει τον κόσμο όπως κάνουν οι περισσότεροι άνδρες υπερήρωες και όχι απλά να σώζει γυναίκες. Θα μπορούσε να είναι πιο συμπεριληπτική ματιά μου πλέον, ως σκηνοθέτης».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή