Αντέλ: Aρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της - Το εντυπωσιακό δαχτυλίδι και η έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς

Η Αντέλ και ο Ριτς Πολ αρραβωνιάστηκαν, παρά τις πολύμηνες εικασίες ότι είναι ήδη παντρεμένοι
AP
3'

Η Αντέλ και ο εκλεκτός της καρδιάς της Ριτς Πολ αρραβωνιάστηκαν, παρά τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό ότι είναι ήδη παντρεμένοι. Η 36χρονη τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, ατζέντης του μπάσκετ αρραβωνιάστηκαν κρυφά την περασμένη Πέμπτη, αφού της έκανε πρόταση γάμου στη γενέτειρά της, το Τότεναμ στο Βόρειο Λονδίνο.

Η ποπ σταρ έσπευσε να μοιραστεί τα χαρμόσυνα νέα με τους φίλους και την οικογένειά της, που αναμένουν τον λαμπερό γάμο του ζεύγους προς το τέλος του επόμενου έτους. Μια πηγή είπε στη Sun: «Η Ριτς σχεδίαζε να γίνει η πρόταση στη γενέτειρά της και της έδωσε ένα απίστευτο διαμαντένιο δαχτυλίδι τεσσάρων καρατίων. «Γιόρτασαν με σαμπάνια στο Chiltern Firehouse το επόμενο βράδυ. Η Adele πιστεύει ότι είναι ξεκαρδιστικό που οι θαυμαστές πιστεύουν ότι είναι ήδη παντρεμένοι.»

Η Aντέλ και ο Ριτς σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, παντρεύτηκαν πέρυσι και φέρεται να επιβεβαίωσαν την ένωση στο κωμικό σόου του καλύτερου φίλου της Alan Carr στο Λος Άντζελες, με δύο μέλη του κοινού να επιβεβαιώνουν τα νέα στο Deuxmoi. Ένας θεατής εξήγησε: «Ήμουν στο κωμικό σόου του Άλαν Καρ στο Λος Άντζελες απόψε και η Αντέλ ήταν στο κοινό. Ο Άλαν ρώτησε το πλήθος αν κάποιος παντρεύτηκε πρόσφατα και η Αντέλ φώναξε «το έκανα».

Ένα άλλο μέλος του κοινού πρόσθεσε «Όταν ρώτησε αν κάποιος παντρεύτηκε πρόσφατα, εκείνη φώναξε «το έκανα». Σούπερ χαριτωμένο και εξαιρετικά γλυκό...» Πρόσθεσε: «Η Aντέλ καθόταν ακριβώς πίσω μου με έναν φίλο που περνούσε τα καλύτερα. Η ασφάλειά της μπήκε μόνο για να της φέρει σνακ. Δεν την ένοιαζε αν οι άνθρωποι ήξεραν ότι ήταν εκεί. Τον κρατούσε, είναι οι καλύτεροι φίλοι».

Ο Ριτς είχε πει οτι «βοήθησαν ο ένας τον άλλον» κατά τη διάρκεια της διετούς σχέσης τους. Εμφανιζόμενος στο CBS Mornings, είχε πει για τη σύντροφό του: «Ήταν υπέροχη, νομίζω ότι θα συμφωνούσε ότι σίγουρα βοηθήσαμε ο ένας τον άλλον. Είμαι σε καλή φαση. Ευτυχισμένος. Είναι υπέροχη. Ήταν υπέροχη για μένα. Ήμασταν υπέροχοι ο ένας για τον άλλον ».

Η Aντελ έχει έναν γιο δέκα ετών, τον Angelo, από τον γάμο της με τον Simon Konecki και είχε πει στο κοινό στο Λας Βέγκας ότι είναι «έτοιμη να γίνει ξανά μαμά σύντομα». «Θέλω πολύ να γίνω μαμά ξανά σύντομα» Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια και ο σύντροφός της αγόρασαν την έπαυλη του Σιλβέστερ Σταλόνε στο Beverly Hills, αξίας 58 εκατομμυρίων δολαρίων, πριν από δύο χρόνια, αλλά έχουν γκρεμίσει το μεγαλύτερο μέρος της για μια τεράστια ανακατασκευή.