Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Σελίν Ντιόν καθήλωσε τον πλανήτη - Οι θαυμαστές της αποχώρησαν με δάκρυα

Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024: Η Σελίν Ντιόν καθήλωσε με την ερμηνεία της όλο τον πλανήτη - Είχε να τραγουδήσει εδώ και 4 χρόνια λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. 
Celine Dion performs in Paris, France, during the opening ceremony of the 2024 Summer Olympics, Friday, July 26, 2024. (AP Photo/David J. Phillip)
Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved
1'

Η Σελίν Ντιόν καθήλωσε τον πλανήτη με την εντυπωσιακή διαχρονική φωνή της από τον Πύργο του Άιφελ, με τη συγκλονιστική ερμηνεία της οποίας έκλεισε η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024.

Στο τέλος οι θαυμαστές έφυγαν με δάκρυα καθώς είναι η Καναδή 56χρονη τραγουδίστρια παλεύει με το το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου

Το 2022, η Σελίν αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με τη νευρολογική διαταραχή, το σύνδρομο δύσκαμπτου ανθρώπου που προκαλεί τη σκλήρυνση των μυών και τον σπασμό.

Η ερμηνεύτρια φανερά συγκινημένη, έριξε την αυλαία των εκδηλώσεων.

Η Καναδή σούπερ σταρ τραγούδησε σόλο το «L'Hymne à l'amour», ένα τραγούδι-σύμβολο για τη Γαλλία, που το είχε ερμηνεύσει η Εντιθ Πιάφ, και με το οποίο κορυφώθηκε η τελετή έναρξης.

Η τελευταία φορά που εμφανίστηκε ζωντανά ήταν πριν από 4 χρόνια, στο Newark του New Jersey, στις 8 Μαρτίου 2020. Στη συνέχεια ακύρωσε την περιοδεία της εν μέσω της πανδημίας του Covid.

Η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε τον Δεκέμβριο του 2022 ότι είχε διαγνωστεί με το σύνδρομο.