Σελίν Ντιόν: Το μήνυμά της μετά την εμφάνισή στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

Η ανατριχιαστική εμφάνιση της Σελίν Ντιόν στον Πύργο του Άιφελ στον επίλογο της Τελετής Έναρξης εντυπωσίασε τα πλήθη και αποθεώθηκε παγκοσμίως
2'

Η Σελίν Ντιον τραγούδησε στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού και αποθεώθηκε από όλο τον πλανήτη, με την εμφάνισή της αυτή να σηματοδοτεί την επιστροφή της στη μουσική μετά από πολύ καιρό, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Η σπουδαία Καναδή ερμηνεύτρια εμφανίστηκε υπό καταρρακτώδη βροχή στον Πύργο του Άιφελ ερμηνεύοντας δίπλα σε ένα πιάνο τον Ύμνο στην Αγάπη που πρώτη τραγούδησε η αξέχαστη Εντίθ Πιαφ κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την Τελετή, με κοινό και τηλεθεατές να παρακολουθούν συγκινημένοι.

Η ίδια, μετά την εμφάνισή της προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δηλώνοντας πολύ χαρούμενη, στην οποία μοιράστηκε τρεις φωτογραφίες. Μία με εκείνη να χαμογελά και να σχηματίζει μία καρδιά με τα χέρια της, ενώ μοιράστηκε ακόμη μία φωτογραφία από τον Πύργο του Άιφελ την ώρα της εμφάνισής της αλλά και θαυμαστές της που παρευρέθηκαν στην Τελετή με ένα πανό που έγραφε Celine Dion με το Ο να σχηματίζεται από τους πέντε Ολυμπιακούς κύκλους.

«Είναι τιμή μου που τραγούδησα απόψε για την τελετή έναρξης του Παρισιού και τόσο γεμάτη χαρά που επέστρεψα σε μία από τις πολύ αγαπημένες μου πόλεις. Πάνω από όλα είμαι πολύ χαρούμενη που γιορτάζω αυτούς τους καταπληκτικούς αθλητές, με όλες τις ιστορίες θυσιών και αποφασιστικότητας, πόνου και επιμονής. Όλοι σας ήσασταν τόσο αφοσιωμένοι στο όνειρό σας και είτε πάρετε μετάλλιο είτε όχι, ελπίζω ότι το να είστε εδώ σημαίνει ότι έγινε πραγματικότητα για εσάς. Πρέπει να είστε όλοι περήφανοι, ξέρουμε πόσο σκληρά έχετε δουλέψει για να είστε οι καλύτεροι από τους καλύτερους. Μείνετε συγκεντρωμένοι, συνεχίστε, η καρδιά μου είναι μαζί σας!», έγραψε η Σελίν Ντιόν.