Τραμπ: «Αν με ψηφίσετε τώρα δεν θα χρειαστεί να ξαναψηφίσετε» - Τι είπε για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

Νέες δηλώσεις του υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ 

Τραμπ:  «Αν με ψηφίσετε τώρα δεν θα χρειαστεί να ξαναψηφίσετε» - Τι είπε για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο
AP Photo
2'

Σε μια αινιγματική δήλωση προχώρησε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ είπε την Παρασκευή σε μέλη χριστιανικής οργάνωσης ότι αν τον ψηφίσουν τον Νοέμβριο "σε τέσσερα χρόνια δεν θα χρειαστεί να ψηφίσετε πάλι. Θα το 'χουμε φτιάξει τόσο καλά, δεν θα χρειαστεί να ξαναψηφίσετε".

Δεν είναι σαφές τι εννοούσε ο πρώην πρόεδρος.Η ομάδα της προεκλογικής του εκστρατείας δεν απάντησε άμεσα σε αίτημα διευκρίνισης των σχολίων του. Ο Τραμπ έκανε τις δηλώσεις αυτές στη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε η συντηρητική οργάνωση Turning Point Action στο Γουέστ Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

"Χριστιανοί, πηγαίντε να ψηφίσετε, μόνο αυτή τη φορά. Δεν θα χρειαστεί να το κάνετε ποτέ ξανά. Τέσσερα χρόνια ακόμα, το ξέρετε, θα διορθωθεί, θα είναι εντάξει, δεν θα χρειαστεί να ξαναψηφίσετε πια, ωραίοι μου χριστιανοί", είπε ο Τραμπ και πρόσθεσε: "Σας αγαπάω χριστιανοί. Κι εγώ χριστιανός είμαι. Σας αγαπάω, πηγαίνετε, πρέπει να πάτε να ψηφίσετε. Σε τέσσερα χρόνια δεν θα χρειαστεί να ψηφίσετε πάλι, θα το'χουμε φτιάξει τόσο καλά που δεν θα χρειαστεί να ψηφίσετε πάλι".

Μια άλλη δήλωσή του προκάλεσε επίσης συζητήσεις, καθώς φέρεται να υποστήριξε ότι εάν η Kamala Harris κερδίσει τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, μπορεί να ξεκινήσει ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Αυτό δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ σε συνάντηση με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, αναφέρει το Fox News.

"Εάν δεν κερδίσουμε (τις εκλογές), θα καταλήξετε με μεγάλους πολέμους στη Μέση Ανατολή. Και πιθανώς έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Είμαστε πιο κοντά σε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο τώρα από ό,τι ήμασταν ποτέ. Ποτέ δεν ήμασταν πιο κοντά σε αυτόν», είπε ο Τραμπ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή