Ελεφαντίνα που σιχαίνεται το νερό κολυμπάει καθημερινά με την καλύτερη της φίλη που είναι τυφλή

Η τυφλή ελεφαντίνα Alicia και η Malai έχουν γίνει αχώριστες από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν σε καταφύγιο άγριων ζώων στην Ταϊλάνδη
1'

Η Alicia έφτασε στο Wildlife Friends Foundation στην Ταϊλάνδη έτοιμη να ξεκινήσει την νέα της ζωή.

Η τυφλή ελεφαντίνα είχε διασωθεί απο ένα στρατόπεδο πεζοπορίας, όπου αναγκαζόταν να εργάζεται, ενώ το μόνο που ήθελε είναι να χαλαρώνει και να κάνει καινούργιους φίλους. Με το που συνάντησε την Malai Ngun η ευχή της πραγματοποιήθηκε!

Η Malai Ngun είχε επίσης διασωθεί από στρατόπεδο πεζοπορίας, επομένως ήξερε πολύ καλά όσα είχε υποστεί η Alicia. Με το που είδε τον νέο ελέφαντα να φτάνει στο καταφύγιο, την αγάπησε και απέκτησε μία νέα αποστολή, να προσέχει την Alicia όλη την ώρα.

«Έγιναν φίλες σχεδόν αμέσως», είπε στο The Dodo ο Τομ Τέιλορ, διευθυντής επιχειρήσεων στο WFFT. «Παρόλο που είναι τυφλή, η Alicia έχει μεγάλη προσωπικότητα. Η Malai έχει ευγενική συμπεριφορά και είναι στενή φίλη με άλλους ελέφντες, αλλά μένει στο πλευρό της Alicia σχεδόν όλη μέρα και όλη νύχ τα. Όποτε φεύγει από το οπτικό της πεδίο, η Malai την φωνάζει και πολλές φορές την βλέπουμε ακόμα και να τρέχει προς τη φίλη της».

Η Alicia έχει αρκετή αυτοπεποίθηση παρόλο που είναι τυφλή, αλλά κάποιες φορές χρειάζεται βοήθεια και η Malai είναι πάντα εκεί.

Μία από τις αγαπημένες δραστηριότητες της Alicia είναι το κολύμπι. Κάθε μέρα που πηγαίνει στο νερό, η Malai είναι εκεί, έτοιμη να κολυμπήσει μαζί της, παρόλο που σιχαίνεται το νερό.