Δισεκατομμυριούχοι αθλητές σνομπάρουν το Ολυμπιακό χωριό και μένουν σε 5άστερα ξενοδοχεία

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Δυσφορία για κάθε ομάδα που «δεν μένει στο Ολυμπιακό χωριό»
EPA/ALI HAIDER
1'

Πολύ καυστικός ήταν ο αθλητικογράφος Nelson Monfort παραπονούμενος για την παρουσία "δισεκατομμυριούχων αθλητών" στους Ολυμπιακούς Αγώνες στοχοποιώντας την αμερικανική ομάδα μπάσκετ.

Καλεσμένος το Σάββατο στην εκπομπή C dans l'air που μεταδόθηκε στο France 5, ο 71χρονος δημοσιογράφος - Nelson Monfort - δεν ήταν ιδιαίτερα επιεικής απέναντι σε ορισμένους συμμετέχοντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες . «Δεν είμαι μεγάλος θαυμαστής αυτών των δισεκατομμυριούχων αθλητών που έρχονται να συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες », είπε.

Ο Nelson Monfort μετά δήλωσε δυσαρεστημένος για το γεγονός ότι αυτή η ίδια ομάδα «δεν μένει στο Ολυμπιακό χωριό». Οι ΗΠΑ ταξιδεύουν μεταξύ της Λιλ, που είναι ο τόπος διεξαγωγής των αγώνων και της πόλης Levallois όπου αποφάσισαν να προπονηθούν. «Πρόκειται για άτομα που μένουν σε ξενοδοχεία 4, 5 αστέρων », κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Le Figaro, κι η γαλλική ομάδα κάνει το ίδιο πράγμα. Στις 24 Ιουλίου, στο Club France στη La Villette, ο γενικός διευθυντής Boris Diaw δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που έμεινε στη Βόρεια Γαλλία . «Είμαστε πολύ καλά τακτοποιημένοι. Θέλαμε να είμαστε στις καλύτερες συνθήκες για προπόνηση και αποθεραπεία, να έχουμε όλο το προσωπικό μαζί μας. Μας επιτρέπει να έχουμε εγκαταστάσεις για προγράμματα προπονήσεων», εκμυστηρεύτηκε.