Σινέντ Ο Κόνορ: Αυτή είναι η επίσημη αιτία θανάτου της - Αποκαλύφθηκε έναν χρόνο μετά

Η Ιρλανδή τραγουδρίστρια βρέθηκε «αναίσθητη» στο διαμέρισμά της στο νοτιοανατολικό Λονδίνο σε ηλικία 56 ετών τον Ιούλιο του περασμένου έτους

Σινέντ Ο Κόνορ: Αυτή είναι η επίσημη αιτία θανάτου της - Αποκαλύφθηκε έναν χρόνο μετά
1'

Η ακριβής αιτία θανάτου της θρυλικής τραγουδίστριας Σινέντ Ο' Κόνορ αποκαλύφθηκε στην επέτειο του τραγικού θανάτου της.

Η Ιρλανδή τραγουδρίστρια βρέθηκε «αναίσθητη» στο διαμέρισμά της στο νοτιοανατολικό Λονδίνο σε ηλικία 56 ετών τον Ιούλιο του περασμένου έτους.

Το πιστοποιητικό θανάτου της Ο' Κόνορ επιβεβαιώνει ότι πέθανε από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) και άσθμα, ανέφερε η Irish Independent.

Η Ο' Κόνορ υπέφερε επίσης από λοίμωξη του αναπνευστικού τη στιγμή που πέθανε.

Η αιτία του θανάτου της σημειώθηκε ως «επιδείνωση χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας και βρογχικού άσθματος μαζί με χαμηλού βαθμού λοίμωξη του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος» στο πιστοποιητικό θανάτου.

Τον Ιανουάριο, ένας εκπρόσωπος του Southwark Coroners Court, στο Λονδίνο, δημοσίευσε μια δήλωση επιβεβαιώνοντας την αιτία θανάτου της τραγουδίστριας του «Nothing Compares 2 U».

Η τελευταία ανάρτηση της O'Connor στο Twitter περιελάμβανε μια φωτογραφία της μαζί με τον 17χρονο γιο της Shane, ο οποίος αυτοκτόνησε και το μήνυμα: «Ζω ως απέθαντο νυχτερινό πλάσμα από τότε. Ήταν ο έρωτας της ζωής μου, το λυχνάρι της ψυχής μου. Ήμασταν μια ψυχή στα δύο μισά. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που με αγάπησε άνευ όρων. Είμαι χαμένη χωρίς αυτόν».

Ο O'Connor είχε άλλα τρία παιδιά, τον Jake, τη Roisin και τον Yeshua.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή