Φόβοι Χάρι για δολοφονική επίθεση στην Μέγκαν με «μαχαίρι ή οξύ» - Τι είπε για Ελισάβετ και Νταϊάνα

O πρίγκιπας Χάρι εκδήλωσε τους φόβους για την ασφάλεια της συζύγου του 

Φόβοι Χάρι για δολοφονική επίθεση στην Μέγκαν με «μαχαίρι ή οξύ» - Τι είπε για Ελισάβετ και Νταϊάνα
Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ
2'

Ο πρίγκιπας Χάρι μοιράστηκε τους φόβους του ότι η Μέγκαν Μάρκλ θα μπορούσε να δεχτεί επίθεση με «μαχαίρι ή οξύ» αν επέστρεφε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι φοβάται να φέρει τη Μέγκαν Μαρκλ πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο ανησυχώντας ότι μπορεί να δεχτεί επίθεση με «οξύ» ή «μαχαίρι».

Στο νέο ντοκιμαντέρ του ITV Tabloids on Trial, το οποίο προβλήθηκε την Πέμπτη, ο 39χρονος δήλωσε ότι δεν θα έφερνε τη σύζυγό του πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω φόβων για την ασφάλεια που εν μέρει προκαλούνται από τον Τύπο.

Τι είπε για την Νταϊάνα

Ο πρίγκιπας πρόσθεσε ότι η εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ στηρίζει τον αγώνα του για τα ταμπλόιντ «από εκεί πάνω». Είπε ότι είχε πολλές συζητήσεις μαζί της σχετικά με την εισβολή του Τύπου και ότι εκείνη υποστήριζε τη δράση που λαμβάνει. «Ήξερε πόσα πολλά σήμαινε αυτό για μένα και από εκεί πάνω θα λέει «φτάστε το μέχρι τέλους»», είπε.

Επίσης στο νέο ντοκιμαντέρ του ITV, με τίτλο Tabloids on Trial, ο πρίγκιπας Χάρι περιέγραψε τον αντίκτυπο που είχαν οι ιστορίες που τυπώθηκαν στα μέσα ενημέρωσης στη ζωή του ίδιου και της αείμνηστης μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Όταν ρωτήθηκε αν το phone-hacking είχε ως αποτέλεσμα την παράνοια, είπε: «Θα μπορούσε να είναι παράνοια, αλλά στη συνέχεια, όταν δικαιώνεσαι, αποδεικνύεται ότι δεν είσαι παρανοϊκός».

Ενώ δεν έχει αποδειχθεί στο δικαστήριο ότι η Νταϊάνα ήταν επίσης θύμα υποκλοπής, ο Δούκας του Σάσεξ συνέδεσε τις εμπειρίες του με αυτές της αείμνηστης μητέρας του και είπε ότι «δεν ήταν παρανοϊκή».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή