Lady Gaga: Αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της Μάικλ Πολάνσκι - Πώς τον σύστησε στον Γάλλο πρωθυπουργό

Η Lady Gaga αρραβωνιάστηκε τον Mάικλ Πολάνσκι. Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε την είδηση ​​παρουσιάζοντας τον επιχειρηματία ως «αρραβωνιαστικό μου» στον Γάλλο πρωθυπουργό Γκαμπριέλ Ατάλ στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

H Lady Gaga
H Lady Gaga
Associated Press
3'

Η Lady Gaga αρραβωνιάστηκε! Η 38χρονη τραγουδίστρια και ο επί χρόνια φίλος της, επιχειρηματίας και επενδυτής τεχνολογίας Mάιλλ Πολάνσκι πρόκειται να παντρευτούν, όπως αποκάλυψε στον Γάλλο πρωθυπουργό Γκαμπριέλ Ατάλ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

Σε ένα βίντεο στο TikTok που δημοσιεύτηκε από τον Aτάλ την Κυριακή, 28 Ιουλίου, η Gaga ακούγεται να παρουσιάζει τον Πολάνσκι ως «αρραβωνιαστικό» της καθώς οι τρεις τους παρακολουθούσαν μια εκδήλωση κολύμβησης μαζί. Η Gaga και ο Πολάνσκι εθεάθηκαν για πρώτη φορά μαζί το 2020 όταν φωτογραφήθηκαν να φιλιούνται σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο Λας Βέγκας. Λίγες εβδομάδες αργότερα, δημοσιοποίησαν τη σχέση τους κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων για το Super Bowl 2020 στο Μαϊάμι .

Εκείνη την εποχή, η Gaga μοιράστηκε μια φωτογραφία του ζεύγους στο Instagram σε ένα γιοτ, γράφοντας: «Διασκεδάσαμε τόσο πολύ στο Μαϊάμι». Μια πηγή κοντά στην ποπ σταρ είπε αργότερα στο PEOPLE ότι το ζευγάρι πέρασε την καραντίνα μαζί κατά την πρώιμη φάση της πανδημίας και ότι έκτοτε ήρθαν πολύ κοντά.

Τον Ιανουάριο του 2021, όταν η Gaga προσκλήθηκε να εμφανιστεί στην ορκωμοσία του προέδρου Τζο Μπάιντεν στην Ουάσιγκτον, ο Πολάνσκι ήταν δίπλα της. Μια πηγή είπε στο PEOPLE εκείνη την εποχή ότι ήταν «ευτυχισμένη» με τον Πολάνσκι και «ευγνώμων» που είχε την στήριξή του.

Nωρίτερα την ίδια χρονιά, η Gaga έκανε ένα σπάνιο σχόλιο για τη σχέση της σε μια συνέντευξη στο Hollywood Reporter, με αφορμή την επιστροφή των σκύλων της Koji και Gustav που είχαν απαχθεί μετά την επίθεση στον συνεργάτη της που τα έβγαζε βόλτα. «Τα σκυλιά μου και ο άντρας που αγαπώ είναι όλη μου η ζωή», είπε στο ρεπορτάζ, σε ένα νεύμα προς τον Πολάνσκι. Η Lady Gaga και ο φίλος Michael Polansky «Φέρνουν σαν παντρεμένο ζευγάρι»

Το ζευγάρι, που μοιράζεται το πάθος του για τη φιλανθρωπία, απολαμβάνει επίσης να συνεργάζεται για καλό σκοπό. Έχουν συνεργαστεί για να συγκεντρώσουν χρήματα για διάφορους σκοπούς, συμπεριλαμβανομένης της συναυλίας «One World: Together at Home» την οποία οργάνωσε η τραγουδίστρια του "Bad Romance".

Η Gaga αποκάλυψε επίσης κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στον Morning Joe του MSNBC ότι ο αγαπημένος της φτιάχνει μια εφαρμογή για το ;ίδρυμά της «Born This Way Foundation» το οποίο υποστηρίζει πρωτοβουλίες ψυχικής υγείας. Με τα χρόνια, οι δυο τους έχουν εμφανιστεί πολλές φορές μαζί δημόσια.

Με αφορμή τα 38α γενέθλιά της τον Μάρτιο του 2024, το ζευγάρι δείπνησε με μία παρέα φίλων στο Giorgio Baldi στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια. Μια πηγή είπε στο PEOPLE ότι το ζεύγος «έδειχνε πολύ χαρούμενο μαζί» στην οικεία συγκέντρωση . «Την άφησε να λάμψει και φρόντισε να έχει ό,τι χρειαζόταν. Χαμογελούσε και γελούσε όλη τη νύχτα», πρόσθεσε. «Ήταν μια διασκεδαστική γιορτή.»

Η Gaga ήταν στο παρελθόν αρραβωνιασμένη με τον Christian Carino. Χώρισαν στις αρχές του 2019 μετά από δύο χρόνια μαζί. Τον Φεβρουάριο του 2015, αρραβωνιάστηκε τον σταρ των Friday Night Lights, Taylor Kinney, αλλά το ζευγάρι διέκοψε τον αρραβώνα τον επόμενο χρόνο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή