Xάος σε πτήση της United Airlines: Αεροσκάφος προσγειώθηκε εκτάκτως λόγω «βιολογικού κινδύνου»

Μια πτήση της United Airlines με προορισμό τη Βοστώνη εξετράπη, όταν προέκυψε θέμα «βιολογικού κινδύνου»

Xάος σε πτήση της United Airlines: Αεροσκάφος προσγειώθηκε εκτάκτως λόγω «βιολογικού κινδύνου»
1'

Μια πτήση της United Airlines ανατράπηκε μετά από «βιολογικό κίνδυνο» που είχε ως αποτέλεσμα τα μέλη του πληρώματος να κάνουν εμετούς και οι επιβάτες να ζητούν μάσκες. Η πτήση 2477 είχε προορισμό τη Βοστώνη από το Διηπειρωτικό Αεροδρόμιο Τζορτζ Μπους του Χιούστον την Κυριακή, αλλά αναγκάστηκε να προσγειωθεί νωρίς στην Ουάσιγκτον ώστε το αεροπλάνο να υποβληθεί σε «βαθύ καθαρισμό» αφού ένας επιβάτης αρρώστησε, είπε εκπρόσωπος της United στη New York Post.

Η κατάσταση ήταν τόσο σοβαρή που τα μέλη του πληρώματος και οι άλλοι επί του αεροσκάφους άρχισαν να αρρωσταίνουν και οι ίδιοι, με αποτέλεσμα οι πιλότοι να ζητήσουν εκτροπή, σύμφωνα με ηχητικό υλικό απο την πτήση. «Μίλησα με το πλήρωμα και ακούγεται ότι είναι πολύ άσχημα. Το πλήρωμα κάνει εμετό και οι επιβάτες τριγύρω ζητούν μάσκες», ακούστηκε να λέει ένα μέλος του πληρώματος.

«Με αυτό το είδος βιολογικού κινδύνου, νομίζω ότι πρέπει να φέρουμε αυτό το αεροπλάνο στο έδαφος το συντομότερο δυνατόν», πρόσθεσαν. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο της Ουάσιγκτον Ντάλες, όπου κανένας από τους 155 επιβάτες του αεροπλάνου ή τα έξι μέλη του πληρώματος δεν χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια.

«Το αεροσκάφος αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε βαθύ καθαρισμό και εργαζόμαστε για να φέρουμε τους πελάτες στο δρόμο τους για τη Βοστώνη σύντομα», δήλωσε η αεροπορική εταιρεία.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή