Σινέντ Ο'Κόνορ: Έγινε γνωστή η αιτία του θανάτου της ένα χρόνο μετά το αιφνίδιο τέλος της

Η ακριβής αιτία θανάτου της Σινέντ Ο'Κόνορ αποκαλύφθηκε ένα χρόνο μετά τον θάνατό της

Η Σινέντ Ο'Κόνορ
Η Σινέντ Ο'Κόνορ
AP
2'

Έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που ο ιατροδικαστής του Southwark επιβεβαίωσε ότι η Σουχάντα Σανταγκάτ γνωστή και ως Σινέντ Ο'Κόνορ πέθανε τραγικά, σε ηλικία 56 ετών, από «φυσικά αίτια» στο Λονδίνο στις 26 Ιουλίου του 2023.

Το Σάββατο, ο Irish Independent έλαβε ένα αντίγραφο του πιστοποιητικού θανάτου της βραβευμένης με Grammy Ιρλανδής τραγουδίστριας, το οποίο αποκάλυψε ότι πέθανε από «παρόξυνση χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας (ΧΑΠ) και βρογχικού άσθματος μαζί με χαμηλής βαρύτητας λοίμωξη του κατώτερου αναπνευστικού συστήματος».

Ο πρώην σύζυγός της, Τζον Ρέινολντς κατέγραψε επισήμως τον θάνατό της την περασμένη Τετάρτη στο Lambeth και επικυρώθηκε από τον ανώτερο ιατροδικαστή του Inner South London, Tζούλιαν Μόρις. Η Ο'Κόνορ - η οποία εξακολουθεί να έχει 4,8 εκατομμύρια ακροατές μηνιαίως στο Spotify - βρέθηκε «να μην ανταποκρίνεται» αφού η αστυνομία κλήθηκε στο διαμέρισμά της στο Herne Hill.

Η τρεις φορές διαζευγμένη μητέρα τεσσάρων παιδιών πέθανε 18 μήνες αφότου ο αγαπημένος της 17χρονος γιος Σέιν Λάνι αυτοκτόνησε το 2022 αφού διέφυγε από το νοσοκομείο. Στο τελευταίο της tweet, η δημοφιλής τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία του Σέιν και έγραψε «Ζω ως νεκρό πλάσμα της νύχτας από τότε. Ήταν ο έρωτας της ζωής μου, το λυχνάρι της ψυχής μου. Ήμασταν μια ψυχή σε δύο σώματα. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που με αγάπησε άνευ όρων. Είμαι χαμένη χωρίς αυτόν».

Η MailOnline αποκάλυψε ότι η Ο'Κόνορ είχε μόλις επιστρέψει στο Λονδίνο στις αρχές Ιουλίου - αποκαλώντας την πόλη «σπίτι» της - και περιέγραψε την ελπίδα και τον ενθουσιασμό της που έβλεπε το μπαλέτο και έγραφε νέα τραγούδια τις μέρες πριν πεθάνει.

Είπε επίσης στο Facebook ότι ήθελε να πάει σε περιοδεία το επόμενο έτος σε μια ανάρτηση όπου δήλωνε πως «επέστρεψε» κάνοντας τους θαυμαστές της να ελπίζουν ότι η εύθραυστη σταρ νίκησε την κατάθλιψη και τις σκέψεις αυτοκτονίας που την καταδίωκαν για χρόνια, ειδικά μετά τον θάνατο του γιου της πέρυσι σε ηλικία 17 ετών.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή